Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er fina!

Hoppas att ni mår bra <3

Jag är sjukt trött men annars är det bra! Känns som att denna vecka är helt fullspäckad och alla barn har typ olika läkar/tandläkarbesök, läxor ska göras, jag har bokat in lite behandlingar, mannen ska tatuera sig, vi ska hinna med att träffa lite vänner och träna. Dagarna går verkligen i ett exakt hela tiden och speciellt dom veckorna som dom stora barnen är här. Men det är ganska härligt! Är väldigt stora kontraster på våra veckor med enbart en bebis och våra veckor med tre barn måste jag för övrigt säga. Men jag gillar det! Även om jag önskar att jag hade mina stora barn hela tiden (såklart) så är det väldigt mysigt att få lite extra tid som vi kan lägga på bara vår nya familjemedlem och lära känna honom. Blir ett helt annat lugn under ”bara-bebis-veckorna”.

Under gårdagens BVC-besök med vår lilla bebbe så vägde han in sig på nästan 5,5 kg. Helt sjukt! Ska bli spännande att se vad han väger om ytterligare två veckor då nästa kontroll är.

Igår kväll fick vi för övrigt liiiite egentid för första gången sedan han föddes och fick ta en dusch tillsammans medan alla barn sov. Gud vad mycket det gjorde för förhållandet! Jag längtar tills Kenzos farmor kan vara barnvakt en liten stund (om typ några månader) så att vi kan äta middag och gå på bio (eller vad som helst) tillsammans bara vi. Det har varit en ganska stor kontrast för oss att gå från nykära till bebisföräldrar även om vi har haft varannan-vecka-livet innan. Men mina barn är ju stora och jag tycker nig att det är ”värst” fram tills att barnen har blivit två år. Det har blivit en del tjafs, sömnlösa nätter, trötthet.. Ja, ni vet allt det där som hör till.

Annars ska jag fixa mina bryn idag, har bokat in mig på ansiktsbehandling under torsdag kväll.. Ska få fixa mina naglar i veckan med + har beställt nytt löshår. Känns som att jag verkligen vill unna mig lite extra nu för att orka sömnlösa nätter och bara få känna mig som mig själv. Mår ju väldigt bra av att gå på behandlingar och kan man så ska man i så fall. Det ger mig den där lilla extra energin precis som det gör att gå på gymmet eller umgås med en vän.

Igår ville Jolie rensa sin garderob och herregud vilken hög vi rensade bort! Hon har ju redan storlek 122 och 116 passar på vissa tröjor som är lite större fortfarande. När jag ser elementet på bilden så tänker jag återigen på att jag vill fixa elementskydd! Hatar synliga element men har inte orkat ta tag i det för vet inte var man ska vända sig. Vet att många gör det själva men har inte den orken eller kreativiteten, haha. Som tur är så har vi bara element på övervåningen!

Haft lyxen att få umgås massor med min bästa vän nu på slutet!

Och dessa två från butiken ”normal” älskar jag! Supertips! Perfekta servetter att ha efter gymmet om man inte har tid att duscha (kostar typ 8:- för övrigt!) och även läppglanset är så härligt och finns även som läppolja. Helt beroendeframkallande och sticker på läpparna.

Köpte två badbomber till barnen med för veckans bad! Förr badade dom ju varje dag men med elpriserna som är nu så blir det typ en gång i veckan och resten av dagarna får dom duscha istället.

Min lilla mini! Magen har börjat bli lite bättre så hoppas det fortsätter så! Då är han verkligen den mest belåtna och nöjda bebisen som finns. För några dagar sedan när vi var ifrån varandra och mannen hade honom så fick han äta lite ersättning för första gången. Blev nästan orolig sen för han bara sov i typ åtta timmar. Helt sjukt vilken matkoma han hamnade i. Blir ju inte ens i närheten av samma sak med bröstmjölken. Jag har ju aldrig gett ersättning förut så trodde först att han mådde dåligt och inte orkade vakna typ. BVC förklarade iallafall att ersättning är mer svårsmält för bebisar så då kan dom bli tröttare. Och så får dom ju i sig en större mängd på en gång.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

 1. Z

  Spyr kenzo mycket och hur tänker du isf kring tvätt? Tvättar du filtar / kläder så fort de får spya på sig? Har en liten som också är född i december som kräks hela tiden och känns som jag tvättar konstant

  1. Madelene

   Min första bebis kräktes en del. I början åkte det i tvätten för minsta lilla men efter ett tag var det inte lika noga. Mer nu borde vi nog tvätta detta 🙈😂

  2. Mia

   låter som du har en kräkbebis. Det går över! Min första var så, tvättar så lite i jämförelse nu. Använd kräkisar från Ikea överallt (under huvudet i nestet, vagn, filt osv så du slipper tvätta sånt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler