Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Räkpasta med tomat och basilikasmak

Gjorde en så god och enkel räkpasta som jag måste dela med mig till er av. Tror att ni kommer att älska den om ni gillar räkor.

Du behöver: 

– 2 creme fraiche med smak av tomat/basilika

– 1 liten förpackning med grädde (jag hade imat)

– 2 vitlöksklyftor

– 1/2 citron

– 1/2 burk pesto med tomatsmak

– 1 förpackning med små tomater

– Olivolja, örtsalt, citronpeppar, chiliflakes, Santa Marias ”tomato & herbs”)

– Pasta att servera till

Gör såhär: Koka pastan. Under tiden hettar du upp olja i en stekpanna och pressar vitlöken i oljan. Efter någon minut lägger du i creme fraich, grädde, pesto och pressar i citronen. Skär tomaterna i halvor och i med dom också. Låt puttra ett tag. Och så kryddar du såsen efter smak. I med räkorna mot slutet och servera med pastan. Klart!

Toppade med persilja bara för att det är grönt och fint och så ännu mer tomater =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting