Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er och hoppas att allt är bra med er! Hoppas att ni har haft en fin helg <3

Denna vecka står jobb och gym på schemat. Sedan är det ju barnvecka igen (haha, vet att jag har barnvecka varje vecka nu men ni fattar ;)) och så ska vardagen snurra med städning, tvätt osv. Så fokuset denna vecka ligger enbart på att hinna med dom jobben som ska göras och att få träna lite varje dag. Hinner jag med det så är jag nöjd.

I veckan kommer vår nya tvättmaskin och torktumlare och det är jag så peppad på! Är man gammal då!? Om man är så exalterad över sådana saker? Annars ska jag planera veckans mat strax och skriva en handlingslista. Vi är ju riktiga periodare när det kommer till matlista och matlådor. Ibland går det hur bra som helst och vi håller nere matkostnaderna rejält medan vi andra veckor äter ute i princip varje dag. Vilket är både dyrt och onödigt! Plus att maten som vi gör hemma oftast ändå är godare med. I år har jag som mål att planera matlista varje vecka för att spara pengar, variera maten och ha fullt av goda matlådor hemma. Kan börja dela med mig av den planeringen varje vecka om ni vill? Minns att jag gjorde det tidigare. Kul om vi kan inspirera varandra lite med goda middagar!

Önskar er en fin dag och start på veckan. Stor kram/G

Och så ännu en amningsbild ;p Såhär matade jag bebis på gymmet förra veckan. Trodde han skulle sova genom hela passet men precis när vi skulle börja åka hemåt så vaknade han. Har egentligen inga problem med att amma offentligt men vi behövde byta blöja med så gick undan till en lite mer avskild plats på vårt gym.

Min lilla älskling har tagit sitt första bad! Han älskar verkligen vatten och det har vi märkt varje gång vi har tvättat av hans rumpa i vatten tidigare. Men att bada var han helt såld på. Det får vi göra oftare!

Blev många myskvällar med Tove förra veckan. Går ju inte jättebra för mig att äta mindre socker, haha. Men jag försöker! Är så trött på att ha ont i magen. Men sockerberoende är fasiken lika illa som nikotinberoende har jag märkt. När man väl är i träsket så är det så svårt att sluta. Sedan när man väl har varit utan under längre tid så tänker man knappt på det.

Min lilla mini.

En favoritfrukost hos oss!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler