Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Hälsosamma kakor på 15 minuter

Måste tipsa er om dessa kakor som jag slängde ihop här hemma förra veckan. Så goda och perfekta mot sötsuget.

Du behöver: 

2 mogna bananer

1 dl mandelsmör

3 dl havregryn

Hackad mörk choklad

Lite salt

Gör såhär: Mosa bananen och blanda sedan ihop den med resten av ingredienserna. Klicka ut och platta ut på en form och in i ugnen i cirka 10-15 minuter. Ugnen ska vara på 170 grader.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler