Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina vänner!

Hoppas att allt är bra med er! Glad fredag! =)

Har fått ganska mycket frågor via instagram angående vårt babylarm (Smart Sock från Owlet) och anledningen till varför vi valde just detta larm är för att det mäter hjärtfrekvens OCH syresättning hos bebisen. Känns lite extra tryggt med andra ord.

Önskar att detta fanns när mina stora barn var små för vet inte hur många gånger jag har vaknat i panik nattetid för att jag är rädd att dom har slutat andas. Och dessutom då råkat väcka bebisen för att jag har börjat känna och klämma på dom, haha. Kenzo har sitt larm varje kväll när han ska sova. Och så kan man även se hur många uppvak han har gjort under natten + sömnmönster över tid. Det är rätt spännande!

Och så lite andra bilder:

Hittade dessa på Jolie från förra veckan när hon skulle testa två nagellack som hon fick i födelsedagspresent. Gullegumman!

En liten bild från ett av barnrummen.

Finns ju inte jättemycket bilder på mig just nu när jag INTE ammar om man säger så ;p Detta skrev jag lite om på insta story i en frågestund och fick väldigt mycket ”tack” från er som också är nappar till era barn och har haft vänner och familjemedlemmar som sagt ”men ge bara nappen istället” eller ”ska du amma igen redan!?”. Amning är så otroligt mycket mer än bara mat. Det är tröst, trygghet och mys för bebisen också. Sedan kan man inte amma ett barn för mycket heller. Jag har alltid gett bröstet vid minsta lilla signal på missnöje och det fungerar oavsett om det är magknip, hunger, trygghetssökande, tröst.. Alltså allt! Så ni som följer er magkänsla och ammar fritt – fortsätt med det! Står fasiken på dom stora plakaterna som hänger på BB att amning är så mycket mer än just mat. Skit i vad alla säger och gör din egna grej. Just hur mycket eller hur ofta du ammar är det ingen som har något att göra med mer än du som mamma och ditt barn.

Pappa och bebis och bebis babyskyddet =)

Önskar er en fin dag. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Emma

    För min son blev det dock som en ond spiral. Han ville amma för att han hade ont i magen, och fick då ont i magen av att han ammade för mycket. Han sov bara korta stunder dagtid för att han vaknade med ont i magen, och ville då amma direkt. Sådär höll det på 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish