Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tankar just nu

– Mitt stora barn har blivit så stort. Alltså Jason, haha.. Jag kan knappt förstå att han går i skolan och att han verkligen är en egen liten person med ett eget liv (!?) nu.. Egna vänner, egna intressen, massor med tankar, frågor, åsikter. En egen musiksmak!? Vad hände!? Tänk att jag har varit mamma i åtta år i år. När han är 20 så är jag 40. Tycker det är så jäkla coolt att han är min son och liksom såhär stor.

– Jag har fått så konstiga blåmärken på sidan av rumpan och låret. Bara på höger sida! Tänkte till lite och tänkte först att jag har fått dom på gymmet men så var det inte.. Tänkte lite till och insåg att jag nog har fått dom när jag sitter på mittenplatsen där bak i bilen och trängs mellan Jolie och Kenzo och deras stora bilbarnstolar, haha. Är som att isofixet till babyskyddet verkligen trycker in i min höft. Krävs det verkligen så lite för att få blåmärken? Verkar så ;p

– Något som jag är stolt över förutom mitt och mannens teamwork är mina stora barn! Dom är så fina och underbara syskon. Blir helt rörd! Varje dag. Dom vill kolla till sin bror hela tiden, ge honom magmassage när han har ont i magen.. Förra veckan sa Jolie att hon vill att vi ska skaffa fem bebisar till. Det kommer nog inte hända men blir kanske en till om hon har tur 😉

– Nya rutiner har påbörjats och jag har inte lagt sockret på hyllan helt då Marabou intas varje dag fortfarande. Men sakta men säkert! Hoppas på att min mage ska få må lite bättre nu framåt. Hade nästan glömt hur det känns att ha problem med magknip och uppblåst mage då jag under säkert två års tid ätit väldigt bra mat och tagit hand om min kropp just när det kommer till kosten. Hade ju extremt mycket magproblem innan jag tog tag i det typ 2020.

– Jag har ju köpt en ny mobiltelefon för flera veckor sedan men inte packat upp den än! Kanske börjar bli dags då denna är trasig, sprucken och så långsam. Kameran fungerar knappt, hehe. Men jag tycker det är så mycket med att ladda ner och logga in i alla appar, flytta över saker, mobilt Bankid. Blir så lat och bekväm och tänker hela tiden ”jag gör det imorgon”.

– Det där vardagspusslandet! Gud vad bra vi har gjort det tillsammans. Det är en lyx att få jobba ihop med sin man och få umgås så mycket som vi gör men det är också mycket som ska göras hela tiden i en fungerande vardag. Vi har ju alltid funkat sjukt bra praktiskt och nu får vi verkligen se att det fungerar precis lika bra med en bebis. Vi bollar mellan oss, ser till så att båda får utrymme till både egentid men också bebisgos. Ser till så att matlådor finns hemma, att dom stora barnen är nöjda och hinns med + har allt dom behöver, att läxor görs osv. Städ, tvätt, att skotta, allt fix utvändigt och invändigt, räkningar, disk, inhandling av mat.. Vi får liksom ihop allting. Är så stolt över oss. Kanske är något som är så självklart egentligen men det är fint att få bekräftat att allt bara går så.. bra?

– Måste visa er dessa bilder från helgen som jag helt missat att lägga upp! Jag och lilla lillebror följde med Jason på fotbollsträning medan mannen åkte med Jolie på kalas. Skämdes ihjäl när den unge herren i min famn la av extrema pruttar som lät JÄTTEhögt. Andra föräldrar började liksom titta åt mitt håll så fick prata med min sovande bebis och ba ”ååååh vilka bra pruttar” för att ingen skulle misstänka att det var jag som satt och släppte på.

– Är så trött på vintern nu! Ser ju fint ut när man ser det såhär men vägarna här i Umeå är katastrof just nu! Går knappt att köra bil utan att allt bara skakar och det är verkligen hemskt när det fryser till för att sedan regna och pendlar mellan plus och minusgrader var och varannan dag. Vill fly till värmen! Vi drömde oss faktiskt bort till vår första utlandsresa med alla barn – det är något jag ser väldigt mycket fram emot!

– Insåg nu att jag fortfarande inte har skrivit ihop min förlossningsberättelse!? Kanske börjar bli dags. För visst vill ni läsa den!? Mannen har lovat att skriva sin version på den med. Tycker själv att det är så roligt att läsa om andras förlossningar så ska ta mig tiden någon kväll att få ihop ett inlägg. Här nedan är en bild från ganska direkt efter förlossningen.

Kommentarer

  1. Johanna

    Så så roligt att du är tillbaka på bloggen! Bara älskar att läsa den. Stort grattis till din super söta bebis 👶🏼❤️ Stor kram

  2. Mia

    Vill jättegärna du berättar om din förlossning. I Stockholm har snön varit borta länge. Och i dag kom solen fram. Då härligt. Ta hand om dej och må Så fint. kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish