Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Senaste tiden

– I fredags så var jag utan min bebis för första gången under en ”längre” stund. Har åkt kortare vändor med bilen utan honom för att handla något eller köra barnen någonstans men då har jag varit borta i max 45 minuter. Nu var vi ifrån varandra i cirka tre timmar och det var också första gången pappan fick ge mjölk på flaska. Har fortfarande inte testat bröstpumpen utan satt och handmjölkade någon timme innan det var dags att åka. Jag och dom stora barnen åkte på en av mina närmsta vänners examensfirande. Hon är äntligen färdig psykolog och jag är så stolt över henne! Wow så grym hon är! Hade gärna tagit med hela familjen men såhär i sjukdomstider så vågade jag inte göra så. Väl på plats så unnade jag mig mitt första glas bubbel på läääänge, barnen lekte med vänner och så åt vi god mat och socialiserade oss lite. Hade hela tiden känslan av att jag hade tappat bort något och glömt något. Så ja, ärligt talat så kunde jag inte slappna av till 110% även fast jag vet att min bebbe har det toppen med sin pappa. Bättre lycka nästa gång! Blev en supertrevlig kväll iallafall och jag är som sagt SÅ stolt över min fina vän. Gud vad hon har slitit med utbildning och småbarnsliv samtidigt. Och jobb. Wow vilken kvinna!

– Gymmet har jag varit på kanske varannan dag nu sedan lilla Kenzo var en och en halv vecka. Är ändå stolt över mig själv att jag har tagit mig iväg. Vi åker oftast tillsammans men nu ikväll tänkte jag försöka mig på att åka ensam. Passen har varierat väldigt mycket i längd och hur bra dom blir men så är det ju med en nyfödd med tänker jag, haha. Blir nog bättre ikväll och framåt dom dagar och kvällar som jag faktiskt tar mig dit helt ensam. Då kan man vara lite mer effektiv och slippa amningspauser och liknande.

– Har pysslat lite i skåpet i vårt sovrum för att få lite mer ordning på blöjor, krämer, våtservetter osv. Blev superbra! Köpte lite korgar på Ikea!

– Något annat vi har köpt är en extra del till vagnen för att kunna klicka fast babyskyddet direkt på den. Bästa köpet vi har gjort! Har ju haft likadant med mina stora barn men glömt hur otroligt praktiskt och smidigt det faktiskt är.

– Jag har blivit totalt såld på drottningsylt! Vi gör ju pannkakor ganska ofta (med havre, recept finns i ett inlägg längre ner om ni skrollar) och den sylten ihop med grädde är ju FÖR gott. Mhmmm. Hade helt glömt bort den fram till slutet av min graviditet. Så gott i gröt med!

– Blev så rörd av denna fina teckning som Jolie gjorde till mig på förskolan! Min älskade, älskade lilla tjej. Och hon har blivit så duktig på att skriva med. Är så stolt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish