Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Onsdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra och idag står lite jobb på schemat. Ska också träna! Annars står bebisgos på agendan i vanlig ordning och så har jag lite tvätt att vika med. Eller ja, lite och lite! Två stora, svarta sopsäckar. Får se hur mycket som hinns med idag. På tal om tvätt så har mannen köpt ny tvättmaskin och torktumlare till oss. Svarta och sååå snygga! Kommer att passa perfekt i vår tvättstuga. Ser fram emot leveransen av dom nästa vecka.

Igår hade vi ju hjärtkontroll för lilla Kenzo och det gick SÅ bra. Inget avvikande hittades och denna mamma kan nu pusta ut. Är så glad över det! Ammade honom hela tiden medan han undersöktes och fick lägga brösten på britsen som han låg på ;p Han höll sig lugn hela tiden tack vare detta och det var så skönt! Man hittar ju sina vis att lugna på och ju längre man har sin bebis desto bättre lär man känna varandra och märker vad som fungerar och inte. Och brösten funkar ju alltid, haha.

På tal om hjärtan så passade jag på att fråga lite om mitt egna hjärta med. Efter förlossningen och framåt så har jag haft sådana problem med att hjärtat hoppar till eller slår ett extra slag/i otakt. Så läskigt när det händer! Detta kan pågå för mig (oftast kvällstid) i typ tio minuter. Hjärtläkaren sa att det inte är någon fara så länge det inte pågår under väldigt långa perioder och så länge jag inte har ont eller något tryck för bröstet. Tänker att det kanske kan bero på stress eller liknande. Är inte överdrivet stressad men sover ju inte toppen + allt blir ju mer stressigt när man har en nyfödd bebis och samtidigt saker runt omkring att göra med. Hoppas att det går över snart! Tydligen så var det rätt vanligt under och efter en graviditet att hjärtat kan spöka lite på grund av all omställning i kroppen.

Väga och mäta Kenzo fick vi också göra igår och han väger över 5 kg nu! Sjukt att han gått upp över 1600 gram på tre veckor sedan han föddes. Tycker att det känns som rätt mycket! Ska bli kul att följa hans kurva hos BVC nu veckorna framåt.

Ikväll hämtar mannen upp dom stora barnen trots att det är pappavecka för att ta med dom på hockey! Sedan ska dom sova här en natt. Blir mysigt att få ha dom en stund mitt i barnfria veckan.

Önskar er en fin dag. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Caroline

    Har samma med mitt hjärta och haft i 20 år att det typ hoppar till/fladdrar till…men har kollat upp det 3 ggr och det är ingenting. Kopplat till typ stress och kan också komma av högt koffeinintag. Så länge man inte får andra symtom i samband med det som t.ex yrsel så skulle det inte vara nån fara😊

  2. Elin

    Haft precis samma med hjärtat. För mig verkade det hjälpa bara att kolla upp det. Gjorde ekg osv. Inget avvikande. Kan vara stress, hormoner, ångest och lite allt möjligt. Men som läkaren sa till dig. Oftast ingen fara. Bara sjukt läskigt. Det är ju kroppens pump liksom. Som att luften får ur en varje gång.

  3. Emma

    Måste säga att jag tycker att det är så fint att höra/läsa att kommunikationen och gemensamma vårdnaden med de äldre barnens pappa funkar toppen. Just de här att ni kan hämta dom även om det är pappa eller mamma vecka. Jag får känslan av att ni alla har en ganska fin relation och det är ju toppen som barn. Minns själv hur det var när pappa kom hem till mamma och hälsade på, stannade över eller när mamma kom hälsa på när jag var hos pappa. Just de att min mamma och pappa kunde göra saker tillsammans trots att de inte var ihop och hade andra partners. Det förgyllde min barndom!! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish