Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jolies födelsedagsfirande

Gud vad vi firade Jolie förra veckan, haha. Känns som att hon var såååå nöjd med både torsdagen (hennes riktiga födelsedag) och lördagen (dagen då hon hade sitt kalas). Vi valde att ha ett minikalas under lördagen då det är sjukdomstider nu och vi har en liten lillebror hemma. Bästa vännerna kom över med presenter, vi fikade och hade fiskedamm. På kvällen så beställde vi pizza och jag hade köpt matchande pyjamaser till Jolie och hennes bästis då hon så gärna ville ha pyjamasparty. Sedan körde vi dansstopp.

På självaste födelsedagen så var hon på förskolan men vi hämtade henne tidigt. Myste hemma, åt sushi på hennes favoritställe (hon fick välja mat) och avslutade kvällen med marängsviss och ett långt bubbelbad för henne och Jason. Blir inte så mycket bad för barnen nu utan mer kortare duschar (på grund av elpriserna) så att få bada länge med badbomb och massor av skum blev riktigt lyxigt. Tänk att dom badade så nästan varje dag efter förskolan och skolan förut…

Grattis till vår älskade femåring!

Sushi enligt hennes önskemål till middag!

Bästa födelsedagspresenten var denna mobil med tillhörande skal som bonuspappan beställt hem åt henne. Hon blev sååå glad! Nu får hon känna sig som en riktig stortjej.

Marängsviss med färgade minimaränger är väl alltid en bra idé? =)

Bada med storebror i massor med bubblor!

Hon fick också dessa fluffiga tofflor! Sedan fick hon lite smink som hon önskat sig + två fina set och klänningar. Hade slagit in lite gott och blandat, stort som smått. Vet ju att dom flesta barn älskar att öppna presenter och sedan är innehållet inte alltid lika viktigt, haha.

Dessa söta skor fick hon också! Jolie som älskar enhörningar blev överlycklig.

Att slå in presenter med en gnällig bebis hörni, haha. Men jag lyckades till slut. Vackra blev dom inte men pappret var ju vackert iallafall! Så det blev toppen ändå.

Lite blandade bilder från själva kalasfirandet!

Kommentarer

  1. Sara

    Är det många i 5-årsåldern som har mobiltelefon nu för tiden? Är ej menat som dömande kommentar utan är genuint nyfiken 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish