Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite från senaste

Känns som att jag har så mycket bilder i min telefon att jag inte ens nästan hinner dela alla. Här kommer några från kamerarullen från senaste tiden.

Helgen som var innan denna vecka var så mysig och vi umgicks mycket med mannens syster och mamma! Åt pannkakslunch hos oss bland annat.

Kolla hur han har lagt sin lilla hand på pappas bröst. Hur gulligt!? Och mysigt! Känns som att jag har 100 likadana bilder på min telefon på far och son men kan inte låta bli när jag vet att dom kommer att uppskattas om några år. Ångrar att jag inte fotade mina stora barns nyföddtid mer!

Har gjort en första ansiktsbehandling efter graviditeten med syrapeeling (citronsyra) och alla mina små finnar och plitor torkade ur totalt. Har aldrig haft så lite hudproblem som under denna graviditet och nu efteråt har finnarna hållit sig borta rätt bra med! SKÖNT! Några små har jag dock fått och vet inte om det beror på alla hormoner eller att jag äter så mycket godis, skräpmat och en stor Marabou varje dag, haha.

Myset hemma just nu. Tänder ljus och eldar i kaminen varje dag.

Lilla gos fick prova babysittern. Lite för liten än kanske, haha. Men han satt där nöjd i säkert en kvart ändå. Minns att Jolie fick prova sin väldigt tidigt med. Var inte en hit då heller. Men om några månader så!

Kommentarer

  1. Madde

    Snälla kan du inte tidsinställa några inlägg och släppa med några dagars mellanrum istället för att publicera 5 st på en förmiddag gör att sedan ta paus på en vecka? Hinner ju inte läsa söka inlägg när de kommer massor samtidigt 😅

  2. Nellie

    Er familj verkar helt underbar:) tack för att du delar med dig av ditt liv.

    Vart har ni köpt den fina tv bänken och ingår luckorna eller har ni köpt de separat? Luckorna var så fina och hela bänken med.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish