Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

12e januari

Hej på er fina!

Gud vad dagarna går och vi har ju haft dom stora barnen hemma hela denna vecka. Känns som att tiden går tre gånger så snabbt då helt plötsligt. Är det något jag har tänkt på så är det att åren bara passerar allt snabbare sedan jag blev mamma. Och ju äldre jag och barnen blir desto snabbare går det. Lite smått skrämmande för får mer och mer åldersnoja för varje månad trots att jag ”bara” är 27 år.

Saker jag har lärt mig denna vecka: 

– Nyföddtiden går FÖR fort. Känns redan som att vår bebis är ”stor” nu när han är nästan tre veckor. Ni som ska få en bebis.. Njut för tusan av dom första veckorna och skit i allt annat. Ångrar redan lite att jag ens har brytt mig om tvätt och ett städat hem nu sedan han föddes. Brydde mig ännu mer med dom andra barnen så har ändå varit ”bättre” denna gång. Men blir det en till bebis i framtiden kommer jag att skita i ALLT, ta in städ och tvätthjälp och bara beställa takeaway dom två första veckorna. Och ligga fastklistrad med min bebis på bröstet i sängen konstant utan att göra något annat.

– Att vi har suffletten på vagnen åt fel håll ;)) Gud vad många som har skrivit det här och på instagram. Även korgen under vagnen blev fel tydligen. Skyller på att det var längesedan jag hade en bebis och att det är mannens första barn. Men ingen skada är skedd. Ni behöver inte oroa er, haha.

Idag står ”vanliga” saker på schemat så som jobb. Känns så konstigt att vara igång med det igen efter en så lång period utan. Har ju mjukstartat lite med bloggen nu men känner mig så distanserad från allt som har med sociala medier, mail, bokföring, fakturering och kvitton att göra. Har fått mycket frågor om hur vi ska fördela föräldraledigheten och vi har faktiskt inte ens ansökt än. Vi har ju två bolag och båda behöver kunna jobba men min gissning är att vi kommer att dela rätt lika på dagarna och tiden med bebben.

Önskar er en fin dag. Stor kram!/G

Gårdagens lunch! Har varit lite smått nojig med att äta rå lax under graviditeten även fast jag vet att det går jättebra om den är färsk och har varit fryst. Så nu äntligen kan jag lyxa utan att oroa mig med sushi och även denna bowl som är en stor favorit!

Naket och ärligt, haha. Läckande bröst är ju standard nu första veckorna.

Min gosis <3

Spelat mycket UNO denna vecka! Barnen älskar det! Mannen vann snabbt så jag, Jason och Jolie fick kämpa vidare denna omgång.

<3

Vill aldrig lägga bort honom! Såhär ligger jag och typ håller mig från att gå på toa = blir ännu mer förstoppad än vad jag redan är, haha. Men jag vill bara känna hans andetag och lukta på hans fjuniga huvud.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish