Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Livets gos

Alltså gud vad jag älskar bebistiden. Finns seriöst inget bättre än att ha en nyfödd och allt vad det innebär. Känner mig dock ganska låst då han vill sitta fast på mig (eller mannen) hela tiden men försöker komma ihåg att det är en så begränsad tid och att jag verkligen ska passa på att njuta av att han faktiskt vill det. Vi hjälps åt så gott det går med honom och att båda ändå ska få ha utrymme för träning, sina egna intressen, jobb och att bara få ta en dusch ;p

Här kommer lite bilder från kamerarullen: 

Hur gosig är han inte!? Är så kär i honom!

Blev bjudna på räktacos hemma hos mannens mamma för ett par dagar sedan. Var sååå gott! Måste göras hemma!

Mysig i pappas famn!

Sådana här har vi ätit alldeles för många av nu på slutet. Började med att vi packade ner dom i BB-väskan till att vi blev besatta och har handlat hem dom hela tiden ;p Men det är ju såå gott!

Min älskade Jeanette köpte med sig ostbricka och kom hit för några kvällar sedan. Bebis fick massor med presenter med och vi fick babbla av oss i ett par timmar. Älskade, fina vän! Så tacksam.

Och myskvällar hos Tove har det också blivit en del av.

Har fått skämma bort mig själv med lite nya naglar. Bytte ju form förra gången jag gjorde och gillar det verkligen! Kul med lite variation.

Fått ett utskick av denna bok som jag hört så gott om! Ska läsas för barnen denna vecka!

Äter så sjukt mycket nu! Och typ en 200 grams chokladkaka + massor med godis och fika på det. Är konstant hungrig. Denna lunch slängde jag och mannen ihop på fem minuter. Vi hade färdig pasta som vi blandade med pesto, pressad citron, örtsalt och peppar + rev massor med parmesan över. Och så lite nuggets och grönsaker på det.

En bild från mitt första pass på gymmet. Vi brukar åka dit mitt på dagen när det är folktomt. Och innan någon skriver något om att han borde ligga i en vagn – han gör det nu och ska göra det framåt. Detta pass hade jag honom inne i ett rum där det inte finns några vikter och la all fokus på övningar för min bålstyrka.

Gjorde så god tonfiskpasta som går hem hos både stora och små här hemma! Jolies favoritmat förutom sushi och hon är sjukt matkräsen. Hackar bara tomat, äpple, gurka och har i babyspenat och ruccola. En burk majs, färdigkokt pasta, citronmajonäs, creme fraich, örtsalt, citronpeppar och pressad citron. Och så tonfisk såklart. Så gott, snabbt och enkelt.

Pappagos.

Och att sova själv är ingen hit men går bra en liten stund.

<3 <3

Såhär låg vi i soffan större delen av vår barnfria vecka.

I babyskyddet med varm rispåse på magen. Denna lilla kille ÄLSKAR värme. Värmefilt, värmekudde, allt som är varmt. Perfekt för knorriga, små magar med för att ha mindre ont.

I Jason och Jolies gamla dräkt från Newbie. Så glad att det fanns så mycket gamla bebbekläder sparade.

Presentpapper till Jolies födelsedag. Så fina!

Denna rätt har vi också ätit! Så god! Recept finns HÄR.

Kommentarer

  1. Heidi

    Men alltså hur söt liten krabat😍får sånna flashbacks till när min lilla grabb, som nu är 1 år, var sådär nykläckt🥺

    1. Anna

      Min gissning är att det kan vara farligt på gym att ligga så långt ner som man gör i ett babyskydd, ifall en vikt skulle falla eller liknande. Ligger bebin i vagn är det högre upp. Men kan ha helt fel🤣

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish