Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tre från senaste tiden och kamerarullen

Blev bjuden på så god halloumisallad med avokadosås hos Tove! Man är sjukt tacksam när man blir bortskämd på det sättet när man har en nyfödd.

Min gosiga, fina, älskade lilla bebis. Jag VISSTE att detta skulle komma men har redan fått läsa 10 gånger på instagram att jag verkar älska bebisen mer än mina stora barn för att jag lagt upp mer bilder på honom nu sedan han föddes. Jag tycker att det blir allt mer svårt att motivera varför jag ska lägga upp bilder och dela med mig av mina stora barn just för att dom är så stora. Dom är verkligen egna människor nu och då känns det allt viktigare att hålla dom borta från sociala medier. Jason vet liksom om att jag har en blogg och är en ”influenser” och det vet alla i hans klass med. Skriver mer än gärna om dom stora barnen lite lätt på ytan och visar någon bild här och där. Men ja, det är enklare att visa upp och skriva om en liten bebis. Just för att alla bebisar utvecklas ungefär likadant, går igenom samma faser och inte riktigt har någon egen identitet än. Dom har knappt ett eget utseende heller när dom är såhär små. Eller ja, det har dom ju men ni förstår nog hur jag menar =) Ju större barnen blir ju mindre vill jag visa dom. Och så kommer det vara om några år med denna lilla herre med.

Älskar sådana här små, enkla stunder i vardagen som ändå blir något alldeles särskilt. När barnen önskar hamburgare till middag, man beställer McDonalds via Foodora och är uppe lite extra sent. Och ser på tv medan man äter. Vet att det är sådana saker som barnen minns och tycker är mysiga. Har själv flera liknande minnen från när jag var liten!

Kommentarer

  1. Johanna

    Så kul att se att du bloggar igen, har saknat det. Och personerna som kommenterar på det där viset att du älskar din nyfödda bebis mer än dina stora barn? Hur kan man säga sådär? Det är väl såklart inte att du älskar bebisen mer än dom. Du älskar alla dina barn lika mycket, och så är det med den saken. Herregud, förstår inte hur människor tänker ibland! Jag vet och alla andra här inne vet iallafall att din kärlek för alla dina barn är lika stor. Och jag hoppas att du tar inte åt dig av sånadär kommentarer utan låter det bara ”gå ut från andra örat” som man brukar säga. Fortsätt att vara i din bebisbubbla nu, fina Gabriella!! Du har en fin familj. Och alla dina barn är så fina. Lika så som du och din man. Jag är verkligen så lyckligt lottad över att lilla Kenzo är här nu också. Och WOW, vilket fint namn lilla killen fick!!!! Så fin fint namn verkligen. Massor med kramar till er alla!

  2. Anonym

    Hej! Jättekonstigt fråga, vet inte om du kan vara på den men jag försöker ändå. Mitt ex ger sig aldrig, jag har precis en blogg som du, han gör konto på min bloggportal och skickar meddelande till mig där. Han är blockad från alla sociala medier, ändå försöker han kontakta mig där. Och jag har sparat allt, borde inte det räknas som olaga förföljelse? Tror du att jag kan anmäla honom på något vis? Han lämnar mig inte ifred och jag börjar bli less på riktigt nu

  3. Jennie

    Känns som personer utan barn som kommenterar så 🙄 Jag har två 7 åringar och en 2 åring. 7 åringarna säger ifrån, jag vill inte att du tar kort, jag vill inte att du visar andra osv. 2 åringen har inte samma tänk. Nu är jag inte offentlig men. 🙈

  4. Diza

    Jag är inte influenser, har låst konto med bara familj och vänner och lägger ändå upp betydligt mer på bebis nu än på de andra två. När andra barnet föddes var det samma sak. Mest bilder på henne. Och när första föddes la jag upp massor på honom med. Man blir ju (eller iaf jag) i en nyförälskelsefas när man får en bebis. En ny människa som man inte vetat någonting om som man nu ska lära känna, som man kan stirra på i oändlighet. Haha! Tycker det blir naturligt då att posta mer på sin nyfödda. Spenderar ju även mycket mer tid med en nyfödd än större barn. En bebis är ju som fastklistrad på en den första tiden, medan större barn även har lite av ett eget liv. Det betyder såklart inte att man älskar sina andra barn mindre. ❤️

  5. Fatima

    Förstår precis vad du menar! Och tänker att de är naturligt! Äldre barn (märker redan nu när mina blir äldre 4-2 år) vill inte bli fotade hela tiden heller. Man kan ta nån bild när dom är med på det eller sådär i bakgrunden som du beskriver. Älskar dina bebisbilder på fina lilla killen, jag som inte ska ha fler barn kan t.o.m känna ett litet sug nu 🥲 Alla dina barn såklart dunder fina, nykläckta minisar är något speciellt 🤍

  6. Elina

    Åh mysigt, skit i vad andra tänker och tycker. Du är du & du är bra, de som inte har barn förstår inte att de är samma kärlek till alla barn 💕 finns alltid onödiga kommentarer. Bry dig inte, man vill så gärna lägga ut bilder på sitt nya tillskott, tänk innan vad bilder de andra fått så de är ingen orättvisa alls förstår inte vad de mensr 😂😂 men har en fråga, äter dina barn också vegetariskt? Både hos dig och hos F??

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish