Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra trots lite sömn. Känns som att amningshormonerna gör att man får så mycket mer energi än vad som egentligen finns. Visst kan det väl vara så? =)

Denna vecka är rätt fullspäckad och vi har BVC-besök med vår lilla bebis, Jolie har hjärtkontroll och jag har återbesök hos BB Hemvård gällande mina blödningar. Jolie fyller år och ska firas och så tar en av mina närmsta vänner examen och det ska ju givetvis också firas. Vi ska fixa allt inför Jolies födelsedag och ”kalas” och så finns det en hel del hemmasysslor att ta tag i med som städning, tvätt osv. Ska försöka göra sådant lite smått dag för dag medan bebben sover själv för en stund.

Annars har mannen köpt ännu en ny tv och fått upp den på väggen här uppe! Så nu har vi Samsung Frame i alla rum där vi har en tv. Blev jättebra! Och så skottar han heeeeela tiden då det är världens snökaos här uppe i Umeå. Känns som att livet bara rullar på och denna vecka har vi ju barnen = vardagspusslandet är i full gång med läxor, barnens aktiviteter, bebis, allt sådant som ett hus medför osv. Och så vill man ju njuta lite av nyföddtiden med då den är slut om ett par veckor.

På tal om mina blödningar så försvann ju mitt avslag helt efter cirka en vecka. Det har det gjort tidigare med så tänkte inte särskilt mycket mer på det. Tyckte det var skönt att slippa ha binda. Plötsligt började jag STÖRTBLÖDA från ingenstans igen och det kom mängder med klumpar. Ringde BB och fick komma in på en koll. Allt såg bra ut och mina magmuskler är ”bra”, allt där nere är bra MEN jag hade lite hinnsäck kvar från moderkakan i livmodern. Livmodern hade annars dragit ihop sig jättefint den med. Fick iallafall med mig Cytotec hem förra veckan och fick en extra koll denna vecka för säkerhets skull för att se om hinnorna kommit ut. Hoppas att dom har det!

Jag är väldigt tacksam för kroppens återhämtning även efter denna graviditet och känner mig pigg och frisk i kroppen. Känns extra viktigt att träna mycket styrka och överkropp nu för att ha en så okej hållning som möjligt trots amning (som ju gör att man kurar ihop hela ryggen och inte alltid sitter i helt ergonomiska positioner, haha). Har lagt mycket fokus på gymmet i att aktivera inre magmuskler och återfå bålstyrka. Men ja, jag mår väldigt bra och är väldigt glad för det.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish