Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

Senaste inköp till mig själv

La en beställning på Kicks på fyra favoriter som jag mååååste ha i min sminkväska. Alla var nämligen helt slut här hemma så det var dags.

Och beställde lite ”ny” hudvård. Också favoriter men har inte kunnat använda dessa alls under graviditeten på grund av syror och retinol. Men nu så! Är för övrigt så taggad på alla behandlingar hos min hudterapeut nu framåt. Ska lasra hela underkroppen, göra massor med retinol och syra-behandlingar, fylla några acneärr med fillers och bara skämma bort mig själv lite extra. Känner mig så värd det efter denna långa graviditet.

Kommentarer

  1. Malin Lindberg

    hej!
    åh, kan man använda retinol när man ammar? har väntat så länge men vill gärna börja med retinol!!!🤣

  2. Sofie

    Hej! Får man inte använda produkter med dessa ingredienser när man är gravid? Jag gjorde en ansiktsbehandling förut men de sa inget om att det kunde va farligt då.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish