Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag och bebisbubbla

Hej på er <3

Gud vilken bebisbubbla vi har haft. Efter dom tidigare barnen så har jag varit så stressad att dela med mig av förlossningsberättelse, första tiden osv.. Men nu är jag verkligen inte det! Vill bara vara och tar vara på nyföddtiden till fullo. Den är ju så sjukt kort! Samtidigt så spritter det typ i fingrarna för har så mycket jag VILL blogga om och skriva om. Har verkligen blivit pånyttfödd efter graviditeten och är så peppad på livet. Så glad för det.

Hur mår ni? Jag mår bra trots rätt så lite sömn och sitter just nu med en ammande bebis i famnen. Känns som att jag kan amma och göra vad som helst under tiden, haha. Känner mig rätt så rutinerad och det är rätt skönt =)

VI har haft väldigt lugna dagar med mycket hemmatid, har tagit oss iväg och tränat med bebben (under tider när det är väldigt tomt på gymmet), har umgåtts mycket med nära familj och vänner. Barnen har ju haft jullov och det har gjort att vi har vågat ha besök av barnens kompisar som också varit hemma hela lovet. Vi har verkligen begränsat umgänget nu och vid minsta symptom så vill vi inte ses alls. Men ja, det känns omöjligt att hålla bebis borta helt från dom närmsta och då är det lättare att bestämma ett fåtal som står nära som faktiskt får hälsa på och som vi kan umgås med nu i vinter. Har frågat er och på BB om RS-viruset och övriga sjukdomar och vissa bebisar verkar ha blivit väldigt sjuka trots att föräldrarna gjort allt i sin makt, isolerat sig helt osv. Mina stora barn är ju också födda i RS-tider och då umgicks vi också med ett fåtal personer, träffades inte alls vid minsta symptom, höll oss borta från gallerior och butiker tider då det var mycket människor där, tvättade händerna och städade noga hemma. Mer än så kan man nog inte göra. Vi får hoppas på det bästa! Sedan verkar det som att majoriteten av alla barn som får exempelvis RS klarar av att hantera sjukdomen själva. Väldigt få blir allvarligt sjuka efter den informationen som jag fick på BB. Nej, usch. Jag är så orolig för alla sjukdomar men försöker tänka att allt kommer gå bra och att vi får ta det som det kommer och göra det vi kan utan att isolera oss helt från exakt alla. Men ja, senaste tiden har bara varit mysig och väldigt.. lugn.

Nyår var superlugnt och spenderades hemma. Jason höll sig vaken till tolvslaget och vi gick ut och kollade på fyrverkerierna tillsammans.

Eftersom att Jolie somnade vid 23 så fick hon skåla i ”bubbel” morgonen efter, haha. Hon var supernöjd med det.

Har haft Tove här och ätit sushi!

Och barnen fick besök av bästa vännerna! Dom testade sina nya julklappar och gjorde både tvålar och slime. Så uppskattat!

Både jag och vår lilla bebis blev bortskämda med fina presenter av bästa vännerna!

Jason har ritat av bebben. När teckningen hade hängt på kylskåpet i ett par dagar så sa han ”men nu när lillebror är lite större så har han ju fått ögonbryn!! Det hade han ju inte när jag ritade av honom”.

Napparna har plockats fram i nödfall när dom behövs. Försöker undvika napp i det stora hela för att slippa tuttförvirring bland annat. Ger hellre bröstet hela tiden och kör väldigt fri amning precis som jag gjort med dom andra barnen. Men det är ju perfekt med napp ibland om ex. pappan är själv med honom och det verkligen behövs.

Hade två stora, svarta sopsäckar med tvätt som jag fick ordnat nu i veckan. Nu är det en ny säck med tvätt som ska vikas och tas ut till skåp och garderober. Känns som att tvätten alltid är en never ending story, haha.

Vagnpremiär! Älskar vår Bugaboo Fox!

Bebben älskar den också!

Så stolt storasyster! Tänk att hon fyller hela fem år denna vecka. En hel hand. Blir tråkigt nog för henne inget barnkalas då det är så mycket sjukdomar nu och vi ju har en nyfödd.. Men hon ska få ha sin bästa vän över på pyjamasparty i helgen och nu på torsdag när hon fyller år ska vi äta sushi, marängsviss och överraska med presenter såklart. Överst på önskelistan står en rosa mobil, prinsessklänningar och glittrigt smink.

Har snöat så otroligt mycket i Umeå. Detta är en bild som är tagen förra veckan och nu i dagarna har det kommit säkert fyra decimeter till. Helt sjukt!

En stolt storebror har vi också här hemma. Min stora son är som jag har skrivit så många gånger förr född till att vara just storebror. Det är så naturligt för honom och han gör det så bra. Märks att hans lillasyster (som nu är vår mellantjej) ”härmar” lite och vill göra precis likadant. Jag vet seriöst ingen som har ett finare hjärta än min Jason. Han är så otroligt varm och fin och jag är stolt över hur omtänksam han är varje dag.

Min lilla korv <3 Kan stirra på honom i timmar.

<3 <3

Alltid trygg i pappas famn! Är det något jag har gjort bra så är det valet av pappa. Vet att han alltid, alltid kommer ta hand om sin son oavsett vad.

Blev bjudna på tacosmys hemma hos bästisarna!

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    Amanda

    Tuttförvirring kan det bli med flaska inte med napp. Alla barn på neo får napp men finns ingen forskning för tuttförvirring

  2. Profilbild
    Ann

    Ett tips är att ha ettnutomhuskalas. Åka pulka, gräva tunnlar och sen grilla korv och dricka varm chokladmjölk med grädde och marshmallows. Jättemysigt!

  3. Profilbild
    Sanna

    Hej
    Såg att ni vänt suffletten på vagnen åt fel håll, lätt gjort. Hålet som nu är uppåt på suffletten ska träs kring det vita handtaget bak på liggdelen 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish