Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gulsot

Dom första dagarna efter att vår bebis kom så var han rätt så gul. Vi hade täta besök på BB Hemvård för att följa hans gulhet och fick även ta ett blodprov för att få en exakt siffra. Det visade som tur var ”okej” och slapp åka dit fler gånger efter det. Tycker det är så tryggt och helt fantastiskt att vi i Sverige har så bra uppföljning av våra nyfödda. Minns att Jason också var jääääättegul när han föddes, haha. Känns som att det är rätt vanligt.

Kommentarer

  1. Sonja Krstic

    gulsot är ganska vanligt. det som de kollade upp är konjugerat eller okonjugerat bilirubin. det ena är gulsot, det andra är tecken på leversjukdom. vi hade otur och det visade sig att våran bebis föddes med en leversjukdom. värsta perioden i vårt liv 🙁

  2. Ellen

    Det är väldigt vanligt 🙂 mitt barn var också gul men precis på gränsen så behövde inte sola men fick tips att ha dem i dagsljus vid fönstret (ej i direkt solljus) så det ordnade sig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish