Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FEM

Innehåller reklam för Fashionell 

1. Precis innan förlossningen så fick mannen ett ryck och hängde upp en liten hylla i tvättstugan där vi numera har nycklar och andra småsaker i små korgar. Det låg alltid på bänken i tvättstugan förut. Blev superbra! Hatar när smågrejer ligger framme och tar plats.

2. Hade ett samarbete med Fashionell på instagram efter att jag beställde en poster av ”egen design” därifrån helt utifrån mina egna önskemål. Dom har helt fantastiskt fina saker! Dom tre elefanterna symboliserar mina tre barn tillsammans. Blev så fint på väggen i ett av barnrummen. Om ni är sugna på att beställa något så ger koden GABRIELLA25 er 25% rabatt på allt förutom omslagspapper och egen design. Hemsidan finns HÄR.

3. Fick denna mjölkskummare av min käre make i pushpresent. Blev överlycklig för har velat ha en så länge men är lite för snål, haha. Älskar ju SMEG!! Ska skumma allt från mjölk till varm choklad som mjölk till gröt osv osv osv. Har inte testat den än men ska göra det inom kort.

4. Vår lilla bebbe har blivit så ”med” dom senaste dagarna. Tittar mycket och försöker se sig omkring. Stark i nacken och vrider huvudet åt olika håll och kanter. Ingen ögonkontakt riktigt än men märks att han börjar försöka se oss och att han reagerar och vrider på huvudet åt det hållet där det finns ljud, ljus eller att någon pratar. Längtar tills han bjuder på lite svarsleenden och liknande nu veckorna framåt.

5. Magdroppar alltså. Vet inte om det är dessa eller att mini är två veckor nu men magontet är nästan ett minne blott. Han har blivit så duktig på att prutta och bajsa nu och kan vara lite gnyig precis innan han gör det.. Men inte alls som dom första dagarna vilket är så tacksamt. Hoppas det fortsätter åt rätt håll.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish