Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Vecka 39

Hej mina vänner!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår såå konstigt. Känner mig sjuk och trött och helt förstörd. Bara sådär typ.. Och jag är inte sjuk ”på riktigt” men har liksom den känslan bara. Har haft den i fyra dagar nu! Så svårt att förklara. Har bott i sängen hela helgen i princip. Hoppas att det är ett tecken på att förlossningen ligger precis runt hörnet! Verkar vara rätt vanliga symptom i slutet av en graviditet. Ska fråga min barnmorska lite mer idag då vi har ett besök inplanerat hos MVC i eftermiddag.

I lördags gick vi in i vecka 39 och jag är sååå glad för det!! Nu är vi verkligen vid målsnöret på alla sätt och vis. Babyskyddet är inpackat i bilen, alla BB-väskor (ja, det är tre totalt, haha) står redo, hemmet är städat, tvätten är tvättad och invikt i skåp och idag kommer barnen hem efter att ha varit hos sin pappa. Tror att denna vecka kommer att flyga iväg då tiden alltid går så otroligt snabbt när det är just barnvecka. Tänkte köpa pepparkaksdeg så att dom får göra pepparkakor efter skolan och förskolan!

I fredags spenderades iallafall hela dagen hos min bästa vän i hennes soffa. Jag är verkligen världens tråkigaste vän just nu men uppskattade verkligen den tiden så mycket. Tur att hon förstår som har tre barn själv!

Magen vecka 39! Bebisen kan nu utföra rytmiska rörelser med lungorna och är lika tung som ett litet lamm! Hjärtat och levern fylls på med näring som barnet använder under förlossningen och de första dagarna efter födseln. Och om mig som mamma så står det i alla appar att man nog är väldigt trött och tung just nu. Bebisen ”ska” denna vecka väga cirka 3200 gram.

Detta vill jag dricka hela tiden! Varm choklad med grädde. Och så mackor med smör och gräddost. Lever typ på det just nu och har inte så mycket sug efter riktig mat tråkigt nog då jag mår så illa. Har gett upp allt som har med kost att göra. Får ta tag i det sen när han är utanför magen =) Men saknar att känna mig hälsosam och må bra i min kropp.

Ett av dom mysigaste rummen i hela huset just nu!

Önskar er en fin måndag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish