Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Förlossningsrädsla?

Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag har bara varit peppad på att föda barn tidigare. Har haft bra förlossningsupplevelser och känt att ”det här kan jag göra igen” efter båda barnen. Igår fick jag dock världens ångest från ingenstans. Hade svårt att dra djupa andetag och kände mig bara så… rädd? Alltså så rädd för smärtan, ovetskapen om när det hela ska dra igång, rädd för vad (haha) som ska komma ut ur mig, hur allt kommer att bli.. Jag skrev om detta på instagram nu och gud vad många svar jag fick från er andra höggravida att ni känner exakt likadant. Känner mig lite mindre knäpp då. Och det sjuka är att även min bästa vän som har tre barn hade mest ångest inför just sin tredje förlossning. Varför är det så!? Jag har verkligen sjuk ångest och direkt jag tänker på att jag faktiskt ska trycka ut ett barn så får jag tryck över bröstet ;p Känner mig så fjantig då jag verkligen haft bra upplevelser av att föda barn sedan tidigare. Men det känns bara övermäktigt på något sätt och jag känner mig inte redo. Samtidigt så orkar jag inte vara gravid en dag till och vill bara få ut min bebis på utsidan. Helt galet vad mycket blandade känslor.

Tycker över huvud taget att kroppen och det mentala är så coolt. Som jag har skrivit förut så är jag så sugen på allt som innehåller mängder med kolhydrater. Äter lussebullar varje dag. Vill ha varm choklad, pizza, pasta, chips, bröd.. Allt som jag vanligtvis typ inte äter då jag upplever att min kropp i icke-graviditets-tillstånd mår bättre utan socker, gluten osv. Men nu skriker den efter det. Och jag lyssnar givetvis. Detta är ju definitivt ett förlossningstecken. Och när det kommer till mina tankar.. Alltså det kan räcka med att jag TÄNKER på mina gamla förlossningar eller tänker på att jag ska föda barn och hur det känns så vill jag gråta för att det känns så stort. För att det är så häftigt och för att det är en sådan upplevelse. Inte negativa tårar utan bara känsliga tårar typ, haha. Imorse läste jag ”föda utan rädsla” i sängen och gjorde några av övningarna i boken. Blundade och föreställde mig min kommande förlossning, tänkte på hur jag andas.. Det kom typ tårar direkt för att det kändes som att jag verkligen var där. Och sådana tankar kan komma flera gånger om dagen nu dom senaste dagarna. Tror verkligen att det är dags snart och att kroppen och huvudet ställer in sig helt på vad som komma skall. Det är häftigt! Sedan har jag också läst och hört från många av er att konstig mage, diarré och liknande är ett tecken på att förlossningen är nära med. Jag har inte diarré men är så konstig i magen och den känns orolig och inte som vanligt. Kan ju vara alla bullar jag äter med men, haha.

Jag hade iallafall velat ha ett datum! Jag förstår folk som planerar igångsättningar just för att man faktiskt VET när det är dags då och har 100% koll på när bebis kommer. Jag har dessutom hört att det går snabbare för varje barn man föder och stressen kring att inte hinna in till förlossningen, att ha barnen hemma och inte hinna lämna dom hos sin pappa osv gör att jag får panik. Som det planeringsfreak man är liksom =) Ni som har fött fler än två barn.. Hur var det för er tredje gången? Gick det snabbare? Dela gärna med er! Är så kul att läsa. 

Stora magen =)

Pappa/bebis-gos.

Middag framför Bachelorette. Känns som att det enda jag gör är att se på tv, läsa och sova just nu ;p

En så fin himmel här i Umeå!

Vi har fått hem en heltäckningsmatta till sovrummet! Den kommer på plats nu i helgen. Då ska också benen på sängen skruvas av så att den blir lägre och bebisredo.

Detta har jag förresten orkat göra utöver min tid i sängen och soffan. Slängde ihop dessa på tio minuter och dom blev sååå goda.

Du behöver: 

  • 2 dl havremjöl
  • 8 dadlar
  • 0,5 dl mandelmjöl
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk bakpulver
  • 0,5 dl honung
  • 0,5 gram saffran (en påse)
  • 1 ägg
  • 1 dl smält smör
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2,5 dl havregryn

Gör såhär: Sätt ugnen på 180 grader. Kärna ur dadlarna, smält smöret och mixa sedan ihop alla ingredienser utom havregrynen. När smeten är slät så tillsätter du havregrynen och rör om. Klicka ut i muffinsformar och ha i ugnen tills dom känns färdiga.

Kan verkligen rekommendera ”föda utan rädsla” till alla som ska föda barn. Är tredje gången jag läser den och känner att jag får ut så mycket av den. Finns även ett kapitel enbart för stödpersonen med. Hur man ska stötta upp och finnas där under en förlossning på ”rätt” vis. Blir för övrigt så stärkt av denna bok att jag nästan känner att jag skulle vilja prova att föda helt utan lustgas denna gång. Så mycket av min förlossningsångest tar den bort, haha. Att bara smärtlindra med värmekudde, vatten och mina egna tankar. Vi får väl se hur det blir men det hade varit en häftig upplevelse tror jag.

Imorgon ska jag för övrigt få umgås med min bästa vän. Vi ska köpa lussebullar och göra varm choklad med grädde och bara ligga i soffan och prata och se youtube. Denna graviditet har nästan tagit bort allt mitt sociala liv då jag verkligen inte har mått bra (som ni vet) eller orkat träffa någon. Så en sådan dag känns så fin att få ha! Det är mer påfrestande för psyket och ens välmående än vad man kanske kan tro att må som jag har gjort under så lång tid och knappt orka träffa någon som man kanske egentligen vill träffa. Men ja, jag ser sååå mycket fram emot morgondagen. Även om aktiviteten blir noll och vi blir liggandes i soffan så känns det så himla mysigt.

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Tina

    Har fyra barn. Långa förlossningar på alla men tredje snabbast. Lättaste barnet av alla. Allt var lättare med tredje. Tror med tredje att vanan som finns innan samtidigt som tre är mer lagom än fyra speciellt när de två är så stora som dina gör allt mycket enklare. Lycka till 🙏

  2. Sabina Stende

    Första barnet tog ca 3.5h från första klänningen, ca 45 från att jag kom till förlossningen (fick tjata mig till att komma in). ta en panodil och gå och lägg dig var mantrat som de sa till mig vid första/andra samtalet till förlossningen. på förlossningen hann jag inte bli inskriven, inte få någon bedövningen. vattnet gick ssmtidigt som hon föddes. Hon kom v38:6. Andra barnet blev jag igångsatt v 38:3 då de ej kunde garantera att jag skulle hinna in till förlossningen/få en plats (blev först erbjuden KS men vägrade). Kände inget fram till att de tog vattnet vid 6 cm öppen. efter det tog det ca 40 min innan hon var ute. Fick ytterst lite lustgas. Tänker inte hs fler barn men kommer att bli igångsatt då oxå. Då de upptäckte att jag inte känner några smmandragningar/värkar innan krystvärkarna drar igång.

  3. Jennie

    Har 3 barn och förlossningen har gått snabbare för varje gång. Nu med senaste barnet så från första värken och tills han var ute gick på 2.5 h, har 1h å15 min till förlossningen så fick vara väldigt snabb in🙈 Skulle man fått fler barn i framtiden blir man väldigt nervös över att hinna in😬😅

  4. Sofia

    Jag har fyra barn och måste säga att jag var mest rädd inför fjärde förlossningen. Tredje kom en dag innan BF. Började med värkar och initialblödning och innan det drog igång ordentligt tog det mer än ett dygn. Jag kom in till förlossningen runt 7:30 och han kom ut runt 14:40 Det hände ”ingenting” (värkar hade jag så klart) tyckte jag större delen av tiden då jag endast var öppen 6 cm 6 min innan han föddes. så det gick snabbt då han kom ut ändå 😅 Fruktansvärt ont när det gick så snabbt men å andra sidan behövde jag inte lida av de värsta värkarna så länge. Tog endast lustgas under de sista 45 minuterna.
    Fjärde var det nästan samma förlopp tog över ett dygn (började med vattenavgång) BF+8 men något snabbare de hann inte sätta någon tråd på bebis huvud och sa att det blev inget partogram då ena gången de kollade var jag öppen 4cm (räknas inte som aktiv förlossning eller vad de sa?) strax därefter 10cm så det gick väldigt snabbt på slutet det också. 4 min tog det efter att de kollat.

  5. Agneta

    Har 4 st barn och har inte med någon av dom haft värkar utan bara haft vattnet som gått och haft krystvärk. Dom alla har kommit från 15min-5 min. Så snabba ryck.

  6. M

    Första tog 4 timmar och föddes på bf+6. Andra tog 2 timmar och föddes på bf+2. Tredje tog 20 minuter och föddes på bf-8😖
    Två första startade med värkar och tredje startade med vattenavgång. Tog epidural med första, men gillade det inte alls. Tog därför enbart lustgas med de sista två och tyckte det var såå mycket bättre ☺️

  7. M

    Första tog 4 timmar, andra tog 2 timmar och tredje tog 20 minuter 😖
    Två första startade med värkar och tredje startade med vattenavgång. Tog epidural med första, men gillade det inte alls. Tog därför enbart lustgas med de sista två och tyckte det var såå mycket bättre ☺️

  8. Sara

    1:a barnet tog förlosdningen tre dygn från vattenavgång. Hon föddes en vecka innan bf
    2:a barnet var en igångsättning en vecka innan bf. Tog 10 timmar och han kom med sugklocka.
    3:e barnet vattenavgång 5 dagar innan bf. förlossningen tog 9 timmar från första värk.

  9. Katarina

    första tog 20 min från värkarna startade ( 1 h 20 min från vattnet gick ) andra tog 2 timmar och tredje tog 1 timme o 10 min från värkarna startade

  10. sofia

    första tog 3,5h från första känning (värkar) till födsel.
    andra blev jag igångsatt (tog hål på hinnorna), tog en timme.
    tredje tog 2h från första känning (vattenavgång) till födsel
    nojig nu över 4an som är beräknad 18/1 😅

  11. Camilla

    Jag har tre barn.
    Första tog 9 timmar efter första värken (BF+9).
    Andra tog 4 timmar, hann vara inne på förlossningen i 20 minuter innan han föddes 😅. (BF+11)
    Tredje blev en igångsättning BF+11 pga stor bebis. Från det att dom tog hål på hinnorna tills hon var ute tog det 5 timmar.

  12. Elin

    Första var planerat snitt, andra gick vattnet utan värkstart. Blev igångsatt efter 72 timmar och han föddes efter 7 timmar. Öppnade mig från 3-10cm på sista timmen innan krystvärkarna kom. Krystvärkar i drygt en timme. Tredje barnet gick jag över fyra dagar, sen hade jag förvärkar i ett dygn. Onda men väldigt sällan. Sen hade jag värkar en timme, fick första krystvärken på uppfarten hemma och lillan föddes i sängen hemma efter 30 minuter. Då höll jag emot för att ambulansen skulle hinna fram😂 sista är dock min absolut bästa förlossning! Allt blev så naturligt och omedicinskt. Jag och mannen gjorde det (nästan) själva. Barnen var med sin mormor utanför sovrummet😅 tur hon bor nära så hon hann komma👍🏼

  13. Malin

    Har tre barn. Enda gången jag gick över tider var med nr 3, hade förvärkar i flera veckor (hade aldrig med de två första). Min andra förlossning gick snabbast.

  14. Lisa

    Min tredje förlossningen tog längre tid än min andra men snabbare än första. Var dessutom väldigt annorlunda på många sätt – extremt oregelbundna värkar hela tiden, tuffare krystfas mm. Gick över tiden med tredje vilket jag inte gjorde med de andra två också. Har en vän som är barnmorska och hon säger att tredje förlossningen ofta är olik de andra och det är svårt att förutse förloppet. Lycka till när det är dags!

  15. Sanna

    Förstår att du börjar känna dig lite orolig, det är nog för att det är så nära nu, och hela ovetskapen om när/var/hur förlossningen kommer starta😅 kände absolut samma med barn nr 2 och 3.

    Jag har haft tre snabba förlossningar och tredje något snabbare än andra barnet. Som tur var gick vattnet denna gången så åkte direkt till förlossningen då och fick stanna. Värkarna kom ca 2 timmar efter att vattnet gått och 1 timme och 15 minuter senare föddes bebisen😅 jag öppnade mig från 5cm och inte helt utplånad tapp till 10 cm och krystvärkar på 10 minuter. Som tur var var det lugnt på förlossningen och barnmorskan var påläst och förberedd på det snabba förloppet (var typ samma med 2an men då var det kaos på förlossningen och bm hade inte hunnit läsa min journal) så allt gick lugnt till och personalen hade hunnit förbereda allt. Trots snabba förlossningar och ingen smärtlindring mer än lustgas är jag så nöjd med alla tre!

    Lycka till när det är dags, tänk att du har allt det fantastiska framför dig!

  16. Sandra

    Mina två första pojkar var igångsättning pga tidig vattenavgång och andra gången flera dygn av värkar. Första gången tog det 18 timmar varav krystfasen varade i 2 timmar! Andra gången tog ca 8 timmar och trean kom spontant efter 5 timmar från första känningen av värk som var regelbundet från start. Trean var snabbast och även bästa upplevelsen av alla mina förlossningar. Lycka till nu med allt!❤️❤️❤️

  17. Matilda

    Alla mina 3 förlossningar har behövt sättas igång pga överburenhet. De 2 första har vi behövt gå igenom alla steg för det medan med vår minsting kom vi bara till första steget så sköt det igång, tog 1 timme från första värken (enormt kraftiga och smärtsamma dock, aldrig känt nåt liknande tidigare) tills att han var ute. Sån fantastisk känsla när man får krysta och känna bebis komma ut och alla känslor och rädslor man byggt upp under hela graviditeten bara släpper, vet knappt nåt som är mäktigare här i livet än förlossningar. Så fint att ni ska få uppleva det tillsammans.

  18. S

    Mitt tredje barn blir 4 veckor idag och jag kände mig också rädd och ”opeppad” inför förlossningen. Lite panikkänslor och undrade vad jag hade gett mig in på. När förlossningen väl var igång och dagen innan när det hade smygstartat lite, så var jag inte så rädd längre utan längtade efter att få träffa bebisen ❤️ Tänkte på att varje värk tog mig närmare bebisen och att det var h*n som tryckte på och ville komma ut till oss ❤️ Nu vill jag typ ha ett fjärde barn 🙄 Allt kommer att gå bra 💪 Jag kan tipsa om att köpa vanliga hårkammar att hålla hårt i händerna under förlossningen. Det funkade SÅ bra för mig! Lite akupunktur + att det distraherade mig lite. Såg det på en YT-förlossning 🥰

  19. Karin

    Oj, vad annorlunda och snabba upplever andra tycks ha haft jämfört med mig! Jag har bara lyckats fullfölja en graviditet i livet. Den tog 36 timmar från första värken tills dess att pojken var ute. Mitt livs värsta smärtor utan tvekan, samtidigt det häftigaste jag varit med om när han väl låg på bröstet. Mot bakgrund av det är jag livrädd att föda igen men så har man strax nått 37 veckor och det är snart dags på nytt … Är både rädd och inte, känt mig ödmjuk inför detta efter alla missfall och åratal av ofrivillig barnlöshet så är ändå cool inför situationen som sådan (ettan tog över 10 år att göra). Det kommer gå så bra för dig ska du se!

  20. Camilla

    Min trea tog 20 min från vara öppen 4cm tills hon låg på bröstet. Verkligen inte kul. Helt jävla fruktansvärt när det gick så snabbt

  21. C

    För mig gick 3 an snabbast. Åkte in till förlossningen med lite oregelbundna värkar som ändå gjorde ont (3-7 min emellan) hann vara på förlossningen 2h innan bebis kom. Öppnade mig från 6cm till 10 cm på 30 min 😊

  22. Ida

    Jag har haft 3 fantastiska förlossningar och har överlag älskat att föda barn. MEN, den där rädslan har jag fått inför alla förlossningar ändå (nästan en-”jag ångrar mig känsla” men de är ju lite sent att komma på då, hehe). Jag tror dock att den rädslan är det som bidragit till att jag kunnat vara så närvarande sen i själva förlossningen då jag i huvudet liksom gått igenom det värsta redan om du förstår. Rädslan bidrog till förberedelse som var mer positiv än den tidigare ”jag är så taggad”-känslan. Så luddigt skriver detta men överlag kan jag i efterhand se att den rädslan va de som gjorde att jag sen var 100% redo☺️
    Tyckte att min 3e förlossning va bäst, inte snabbast, men jag visste vad som hände på ett annat sätt. Lycka till!

  23. Ronja

    Var också rädd för förlossningen med nr 3. Jag har blivit igångsatt med de två sista och har brs upplevelser från båda. 3an gick snabbast och var ute på 8 timmar från första dosen. Gick ganska snabbt (2an tog 20timmar från första dosen) men hade ändå kontroll. Försök att inte tänka på allt som kan hända, jag var livrädd för smärtan och allt som skulle hända fast jag gjorde det för tredje gången, men med bra hjälp och stöttning från bm och usk så gick det väldigt bra. Lycka till när det blir dags ❤️

  24. Linda.

    Inte jag men min mamma.
    Jag är född med akut kejsarsnitt.
    Min lillebror är född efter 23h
    Och min lillasyster är född efter 48h. Så trean för mamma tog längst tid på sig.

  25. Sara

    Blev igångsättning med min 3:a (precis som med 1:an) och den var seg, utdgaren och jobbig…
    Det sägs att 3:an är krånglig…

    Det kommer gå hur bra som helst, du kan det här och kommer finna styrkan när det väl är dags 🙂
    Att du vill ha kolhydrater är ju också en indikation på vad som komma skall – kroppen förbereder sig 🙂

    Stort lycka till när det väl är dags!

  26. Lisa

    Min trea blev jag igångsatt med på bf+6, så utan tvekan den segaste bebisen för min del 😂❤️ Första kom på 9 timmar (bf+2) och andra tog 5 timmar (bf-1). Luriga trean stämmer verkligen för min del❤️

  27. Angelica

    Jag kände samma som du beskriver med 3:e barnet. Ny partner och 8år sedan jag födde barn. Haft 2 tidigare supersnabba FL. men var ändå oroligt, nervös och ”rädd”. 3:an brukar sägas kunna vara lite lurig. Så jag tänkte att det kunde vara lurig. Men det Gick snabbt för mig. Hade nästan inga värkar. Kl.11 tänkte jag åka till hemmakväll. 12.24 är han född. Kommer gå toppen, men jag tror det är normalt att känna oro, funderingar osv. kroppens sätt att förbereda sig.

  28. Emelie Olsson

    Har 4 barn. Skiljer 5 år mellan min andra och tredje. Tredje är enda förlossningen som börjat med vattenavgång och därav min ”långsammaste” förlossning. Dom andra tre har börjat med värkar. 1an och 2an hann jag vara på förlossningen dryga timmen innan dom kom. Trean nästan 5timmar och 4an 2,5h❤️

  29. MM

    Har 3 barn. Mina två första förlossningar gick snabbt, ettan kom ut ca 6h efter första värken, andra var vi redan på sjukhuset då vattnet börjar rinna 5v innan beräknat datum, från det att jag fick första känningen att förlossningen var på gång tog det ungefär 45 minuter innan han föddes. Inför tredje förlossningen hade jag läst att den förlossningen kunde ta längre tid än de första två så var lite stressad men så blev det inte från första värken var hon ute på 15 minuter hemma i badrummet:)

  30. Sandra

    Min 1avar ute på 45 min, 2a-2.5 h och nummer tre 2 h. Inte haft ont när jag åkt in med någon av dom, bara regelbundna sammandragningar, hade inte hunnit in med någon av dom om vattnet gått hemma… Med trean hade jag handdukar redo i badrummet om jag skulle föda hemma.

  31. Helena

    Jag kan verkligen relatera till din känsla. Min trea föddes för exakt 6 månader sedan och på något sätt sävar jag mera orolig och rädd än innan tidigare, men bara under de sista veckorna, allt kändes så stort, så mäktigt och så oövervinnerligt men samtidigt så var jag så rädd för att allt skulle gå fel. Man vet ju faktiskt hur mycket som står på spel, Det är läskigt! Ettan och tvåan var långdragna förlossningar, med trean så började värkarna lugnt, vi lämnade stora barnen hos min mamma och pappa ganska snabbt och tur var väll det för när vattnet plötsligt gick så var hon ute på 2 timmar och vi hade en timme i bil till förlossning. Så det var en otrolig revansch och på förlossning var inte rädslan/oron lika närvarande för mig. Det var bara fokus på det fantastiska målet. Ta hand om dig och Stort lycka till när det bär iväg!

  32. Elin

    Min andra förlossning gick absolut snabbast (har tre barn), men blev igångsatt med den tredje. Dock har jag hört att det är just andra som kan gå snabbast, men såklart att det kan vara olika. Men jag tror ju verkligen du känner din kropp så bra nu eftersom det inte är första barnet, och kommer veta när det är dags. Man brukar ju inte heller ’tvingas’ stanna kvar hemma som omföderska av just den anledningen. Det är nog att hjärnan går igenom alla möjliga scenarion för att försöka få kontroll på läget 🤪

  33. Therese

    Nu har jag visserligen ”bara” två barn, men den första förlossningen tog 4,5 timmar, varav 1,5 timme var inne på förlossningen, och den andra tog 30 minuter, varav 15 minuter inne på förlossningen. Fick bara lustgas med den första, hann inte med den andra. Med det sagt så är jag tyvärr lite avskräckt från att försöka skaffa ett tredje barn… 😂 Nädå, vi är nöjda med våra två. Men det är så roligt att läsa om din förlossning som närmar sig. Man får återuppleva lite genom det. 😊

  34. M

    Min tredje förlossning var så annorlunda. Det var min längsta graviditet på bf+8 föddes han. Vi åkte in redan efter 3 värkar pga 1 timmes bilväg och en störtförlossning gången innan. Värkarna kändes bara som ett tryck i ryggen, ingen smärta. När vi kom in var jag öppen 6 cm men bara några minuter senare var jag fullt öppen, ingen smärta och inte ens 20 värkar hade jag haft. Fullt öppen på under 2 timmar MEN han tittade upp och kom ut först 2 timmar senare.

  35. Emelie

    Födde min trea den 1/8. Blev igångsatt med de två första pga överburenhet, när värkarna väl startade tog det 6 h med första och 4 h med andra. Tredje tog längst tid men startade naturligt!! Så häftigt att uppleva. Tog kanske 14h från första värk men såå fin upplevelse och pappan tog emot bebis själv. Hade velat göra om😂😍

  36. Anna

    Födde mitt 3e barn 2 augusti. Den tog lika lång tid som min första förlossning. Jag gick också över flest dagar😂 vet inte om det hade att göra med att det var en pojke och dom andra tjejer. Men denna var en envis som stannade inne 12 dagar efter BF 🤪

  37. Jenny Henneberger

    födde min tredje dotter för 2 veckor sedan, 40 min efter första värk så föddes hon hemma i sovrummet precis när vi skulle ge oss iväg till förlossningen, tack och lov hade sambon precis satt ut dom äldre barnen i bilen så dom slapp se allt.
    första föddes efter 5 timmar från första värk och andra föddes 3.40 timmar efter första värk.

  38. My

    Har haft 3 bra och snabba förlossningar men var också mest nervös inför tredje. Tror mycket hade att göra med att man hört så mycket om ’luriga trean’!
    Mannen har blivit mer och mer nervös för varje barn, dels av oro för att inte hinna till förlossningen och dels för att vi ska hinna få barnvakt.
    Med trean gick vattnet runt kl 3 på morgonen, barnvakten kom kl 3.30, första värken kl 6.30, var på förlossningen kl 7.10 och hon är född kl 7.38.

  39. Michelle

    Hej. Jag har 4 barn men saken är den att den tredje blev fjärde, alltså tvillingar. Jag var i v 20 när jag ficka veta att det var två. Då fick jag panik. Hur fan ska jag klara av att föda TVÅ barn samma dag. Och min första tog 12 Tim mitt andra barn tog 2 Tim. Så jag skojade med barnens pappa ja men det kommer gå så snabbt med tvillingarna så dom kommer till att komma hemma. Sagt och gjorde för det gjorde dom . Allt gick bra och det gick snabbt att jag han inte få panik. Den förlossningen tog 40 min 🙈 jag hejar på dig 🫶💪

  40. Gabriella

    Japp min tredje förlossning var min snabbaste. Men också min bästa då jag verkligen kände ”jag klarar detta, jag har gjort det förut”. Så fin revansch jag fick då mina 2 första förlossningar slutade med att jag fick panik av all smärta. Berätta för din man o bm som du får på fl att du är rädd. Lita på att dom kommer finnas där för dig. Du kommer klara detta♡

  41. Anna

    Min tredje kom för 2 veckor sedan på söndag 🥰 själva förlossningen gick mycket fortare, men alla sa till mig hon kommer komma tidigare men jag gick över 4 dagar med henne precis som med tvåan ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish