Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Fredag

Hej på er!

Imorgon går vi in i vecka 38 och det känns som att jag har sååå mycket att skriva samtidigt som jag inte har lust. Är för trött och illamående! Orkar typ inte dela med mig av något alls just nu men ser fram emot att göra 2023 till ett fantastiskt bra bloggår. Tror verkligen att jag kommer att få suget (och ORKEN) tillbaka under nästkommande år.  I vardagen händer iallafall ingenting och jag har sovit fram till nu då jag helt enkelt inte alls får mycket nattsömn. Försöker verkligen vara extra snäll med mig själv just nu – äta det jag är sugen på när jag är sugen på det, sova exakt när jag vill och hur mycket jag vill. Jag försöker se detta som sluttampen och att det viktigaste för mig just nu är att samla kraft till förlossningen som faktiskt kan dra igång precis när som helst. Känns så sjukt att det faktiskt är så! Imorgon går vi in i vecka 38 och bebisen anses ju då vara helt färdigutvecklad. Bara det för mig känns som ett mål. Är så otroligt glad!

Tycker att det under senaste graviditetsveckan bara har sagt POFF och jag känner mig så sjukt tung. Det har plötsligt blivit väldigt jobbigt att böja sig ner, ställa sig upp, händer och fötter är svullna och svåra att röra på varje morgon på grund av svullnad, tröttheten är enorm, foglossningen och illamåendet hänger fortfarande kvar och blir inte direkt bättre. Och det konstiga är att jag nästan är glad över allt detta då det är tecken på att vi verkligen, verkligen är i slutet av graviditeten. Tänk att jag inom kort ska få hålla i min lilla bebis!? Han är ju så nära redan nu men samtidigt så långt ifrån oss. Har ingen aning om hur han ser ut eller vem han är och jag ser så otroligt mycket fram emot att få veta det.

Det lilla jag orkar göra med barnen nu är typ att läsa. Och eftersom att denna vecka är just barnvecka så tog vi en liten tur till biblioteket för att låna hem massor med bra böcker. Vi läser ju varje kväll innan dom ska sova. Känner mig så otillräcklig som mamma just nu men försöker trycka bort den tanken. Men det är svårt! Är det något jag har lärt mig under mina år som mamma så är det att man ständigt har dåligt samvete över något trots att man gör sitt bästa på alla fronter.

Saker som jag vill äta just nu är fortfarande fröknäcke med grönsaker, smoothies, apelsinjuice, iskallt vatten, julmust, saffransbullar, fryspizza med mozzarella.. Tror att det är detta jag har haft mest sug till hela graviditeten. Fick ett infall här om dagen med och blev SÅ sugen på cantaloupe-melon så mannen fick åka till ICA och handla det innan det stängde.

Annars har maken lämnat in en av bilarna på tvätt och den blev väldigt ren och fin! Den var helt brun innan, haha. Tycker att det är så stor skillnad på hela bilens utseende när den är smutsig. Nästan så att man glömmer att man faktiskt har en superfin bil! Men nu är den det ett par dagar framåt iallafall =)

Han köpte dessa åt barnen med! Hur gulliga!? Perfekta i juletider.

Och här är jag när jag för en gångs skull har fått på mig ordentliga kläder. Trivs allra bäst naken eller med supermjuka byxor som jag drar ner så att hela magen sticker fram just nu. Känns som att det inte är mycket som passar längre. Och känns som att magen har blivit jättestor bara under senaste veckan. Snart väger ju bebis hela 3 kg om man ser till vad som står i alla appar!

Jättekort och tråkig uppdatering med lite nytt gravidgnäll men kanske ändå är bättre än ingenting. Fotar ju knappt något längre heller med mobilen som jag är van att göra. Har typ glömt hur man uppdaterar sociala medier över huvud taget under denna tid som jag inte har gjort det så mycket, haha.. Men snaaaaart! Puss och kram på er och hoppas att ni mår bäst <3 /G

Kommentarer

  1. Mia

    Fina du. Snart kommer nog er son. Önskar dej all lycka och en mysig decembermånad. Sedan nästa år snälla stressa inte du bloggar när du har lust och tid. Tycker mycjet om din blogg. Stor kram och ha det bra. ❄⛄❄⛄❄⛄❄⛄ 💖

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish