Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

En liten uppdatering från mig och vecka 34

Hej på er fina!

Hoppas att allt är bra med er. Det känns som att jag sover bort mina dagar helt just nu men det är också väldigt skönt som ni kanske förstår. Vi är såååå nära mål nu och om ett par dagar så går vi in i vecka 35! Är så mycket mer peppad och positiv nu för att jag faktiskt känner att målet är nära och att jag snart får sparka ut mitt fruktansvärda mående genom dörren. Snart, snart, snart ska jag få må bra igen och bli mig själv igen. Med finaste belöningen man kan få dessutom.

Annars så har det blivit bättre för mig med foglossningen och jag tror att det är för att jag faktiskt ligger ner mycket. Jag var hos sjukgymnasten igen tidigare denna vecka och hon sa att det är superviktigt att jag försöker låta bli att belasta (genom att stå och gå osv) och därför har jag legat ner ännu lite mer nu på slutet, haha. Det är så skönt att kunna ta sig runt i hemmet kortare stunder utan större smärta nu iallafall. Har även fått en övning som jag försöker göra en stund varje dag för att stabilisera upp bäckenet lite.

Annars så har vi skrivit förlossningsbrev här hemma! Har även köpt och beställt det sista till BB-väskan och den ska packas snarast. Kommer att visa er innehållet då såklart. Och under min vakna tid har jag mest kollat på Bachelor och Robinson, druckit smoothies och ja.. vilat? Händer inte så mycket. För mannen händer det dessvärre extremt mycket och han är så sjukt grym som jobbar vid datorn som tusan och hela tiden, skruvar ihop möbler, fixar med alla vardagssysslor, barnen osv. Är så tacksam att han får vardagen, ekonomin och allt annat att snurra på just nu. Längtar tills jag kan få vara en del av det igen då jag som ni vet är en rastlös själ som vanligtvis gillar att hitta på projekt och pyssla på hemma. Längtar tills jag kan städa och plocka ur diskmaskinen igen. Är det inte knäppt att längta efter sådana tråkiga saker!? Haha.. Men ja! Jag har återfått lite positivitet för att vår bebis faktiskt bara är ett par veckor bort. Är så så så glad för det!

Bebben är nu lika stor som en butternutpumpa och har nu byggt upp sitt immunförsvar samt placerat sig nedåt i mitt bäcken. Det har vi ju fått bekräftat med hjälp av ultraljud också! Bebbens naglar är nu utvuxna och dom små liven kan även riva sig själva redan i magen, haha..

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    Skönt att du snart är i mål fina du. Tur att din man tar så mycket ansvar när du själv inte kan ❤
    Var är din fina klänning ifrån?
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish