Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Status just nu:

Checkar ut för denna vecka så hörs vi nästa. Är så illamående och yr plus den där jäkla låsningen och smärtan som gör att jag knappt kan sova eller röra mig i mitt egna hem. Känns som att jag lever i en mardröm just nu men försöker tänka på målet som såklart är bebisen. Fy fan hur mycket man ska behöva utstå som gravid. Blir så deppig av att må såhär varje jäkla dag. Men det är tråkigt nog min sanning just nu. Stor kram till er alla ❤️ vi hörs nästa vecka!

Kommentarer

  1. Julle

    Hej Gabriella, jag hoppas du får en paus i fet jobbiga.

    Jag tror jag skrev en kommentar när du var gravid med Jolie och mådde så illa. Jag var likadan, sjukskriven från v.7 i princip. Prova åksjukebanden som finns på apoteket, det var det enda som hjälpte mig. Såg att du blivit rekommenderad akupunktur, banden funkar på samma vis och sitter på tryckpunkter som lindra illamåendet. Jag hade mina i längre perioder, tog av och fick massera och låta vila ett par timmar innan jag körde igen men det funkade iaf bättre än allt annat jag provat.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Hej fina du <3 jag använde mina i början ihop med medicin mot illamående men vet inte om det hjälpte. Fick sådana märken av dom att jag till slut tog av dom! Hur länge behövde du ha dom innan du kände att dom faktiskt hjälpte? Stor kram och tack för tips och pepp. <3

  2. Tessie - nybliven fyrabarnsmamma ♡

    Åh jag lider verkligen med dig! Nu är det inte långt kvar, även om det såklart känns som en evighet när man har så ont och så mycket besvär.
    Jag hade en enormt kraftig foglossning nu i min fjärde graviditet och jag kunde inte röra mig en meter utan att det smärtade. Jag haltade och det gjorde ont om jag satt ner, när jag stod upp, när jag gick, när jag låg ner. Hela tiden gjorde det ont.
    Jag har haft foglossning i alla mina fyra graviditeter, men i olika grader. Det positiva är att all smärta från foglossningen försvann på direkten efter förlossningarna.

    Stor kram till dig! ♡

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Nej men fy tusan 🙁 låter precis som för mig nu! Kan ju ta mig fram men med haltande, långsamma och smärtsamma steg. Är som en ilning och ett knivhugg varje gång jag sätter ner eller lyfter upp benet 🙁 även när jag ligger ner. Så skönt! Hoppas det gör det för mig med, stor kram <3 tack för peppen!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish