Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jason, sju år

Nu är min stora, lilla kille SJU år gammal! Helt galet! Han blev väckt med pannkakstårta och ballonger och lilla Jolie (som älskar födelsedagar) vaknade av sig själv och kom in och väckte mig för att få vara med och göra tårtan. Hon gör alltid så när någon fyller år! Det är som en inbyggd väckarklocka =) Supergulligt.

Så duktig lillasyster. Jag kan ju skriva direkt att jag inte är en mamma som står och steker pannkakor särskilt ofta (om det inte är bananpannkisar) så vi köpte bara frysta som fick tina och varvade med Nutella, hallonsylt och smaksatt kvarg. Grädde och banan och färska hallon med!

Han fick faktiskt allt han önskade sig förutom en dator och på sista bilden så ser ni hans reaktion över fiskarna som han fick. Han såg dom inte först då dom stod på köksbänken.

Dessa nya skor var han SÅ nöjd med! Han fick också sina fiskar och akvarium, loombands och massor med verktyg till dom, nya kläder, massor med pyssel och pärlor osv.

Till middag fick han välja mat och han valde korv och makaroner, haha.. Försökte övertala honom till något annat då vi vuxna var sugna på någon ”godare” fredagsmiddag men han var fast besluten om att korv och makaroner var hans födelsedagsmat.

Dagen efter var det kalasdags och han fick bjuda in 11 vänner + att Jolie och hennes lilla bästis också var med.

Efter kalaset så öppnade han alla fina paket från vännerna med. Han var sååå nöjd med fredagen och lördagen och då värmer det ju väldigt mycket i mammahjärtat. Så glad att han fick en så fin födelsedag och att han har så många fina vänner i sitt liv redan.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish