Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Måndag

Hej på er fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag har gått in i en riktig illamåendeperiod igen. Har ju mått illa hela graviditeten som ni vet men nu är det typ nästan som i början. Alltså FY säger jag bara.. Nu försöker jag överleva dom sista veckorna av detta och jag ser på något vis ändå ljuset i tunneln såhär i vecka 32. Det ger mig energi till att fortsätta kämpa mig vidare och vara liiiite positiv på vägen med, haha. Försöker heja på mig själv varje dag att det är så kort tid kvar nu.

Under veckan som varit så har mannen jobbat på med barnrummen som tusan och det blir sååå fint! Kommer lite bilder från det som hunnits med och hur det ser ut för stunden nu i dagarna. Är bara lite småfix på sängen kvar + att inredningen ska på plats i bägge rummen med. Inväntar också nya förvaringslådor som ska vara längst ner i sängen då dessa var trasiga när dom levererades tråkigt nog.

Annars så har Jason fyllt år och haft kalas och det kommer bilder från det också! Jag har bara inte gått igenom dom ännu då jag mest har legat i sängen den tiden som jag inte har tagit hand om barnen. Har nog aldrig varit så avstressad som denna graviditet för övrigt. Har typ accepterat att jag är sjukskriven trots att jag har eget företag och att allt får gå som det går och bli som det blir. Att det viktigaste är att jag, bebisen och familjen mår bra. Känns lite som att jag faktiskt har blivit ”vuxen” på riktgt då jag aldrig har prioriterat mitt välmående såhär högt. Sociala medier är ju bara sociala medier oavsett om det är ens arbete eller inte. Mobilen vilar mest och datorn likaså. Och jag med då, hehe 😉

Livet rullar iallafall på och på onsdag ska jag få intravenöst järn! På söndag har vi profylaxkurs och däremellan står mest vila på schemat då jag mår för dåligt för att göra något annat just nu. Blöder lite då och då från cerklaget med så ska ringa kvinnokliniken imorgon och se om dom kanske kan kolla på det antingen där eller på förlossningen. Ska försöka kika in här en stund varje dag hela veckan och visa er hur det går med alla små projekt här hemma, visa lite nya cravings och det lilla vardagslivet jag har nu. Har ändå fotat en del men ska som sagt gå igenom alla bilder innan dom kan publiceras här inne.

Jag saknar er!! Längtar så tills bebben är ute och jag får tillbaka mitt välmående igen. Drömmer mig bort till att få energin och mitt mående tillbaka, bebisgos hela dagarna, att få dokumentera den lilles utvecklingen och vårt nya liv som en familj på fem. Nu är det ju faktiskt inte allt för långt kvar till förlossningen. Varje avklarad vecka känns verkligen som en sådan lättnad och har jag tur så kanske vår lilla son behagar att kika ut redan i vecka 37.

Tog precis två bilder i mörkret på magen med kameran och inser att det är så… mörkt (!?) här redan vid 16-tiden nu. På sommaren har vi ju perioder här i Umeå där vi har helt ljust ute dygnet runt. Och om ytterligare någon månad från nu så kommer vi bara att bjudas på 2-3 timmar av dagsljus. Tänkte inte ens lägga upp dessa bilder först för gick inte ens att redigera dom ljusare ;p Men ni får se dom ändå i brist på annat. Är som sagt inne i vecka 32 nu.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Hej. Blev ingen brittsommar i år. Hade gärna haft ca en vecka med runt 20 grader. Jag och killen har varit på kryssning till Åland. Alltid kul att kryssa o äta god mat och shoppa m m. Vi hoppas på en mild vinter och det känns som det blir det. Ha en mysig vecka. kram. 😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish