Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Teckna din gravidförsäkring hos Länsförsäkringar

Inlägget är betald reklam för Länsförsäkringar

Idag vill jag skriva om gravidförsäkring och vikten av att ha en sådan. Länsförsäkringar har en grym gravidförsäkring som går att teckna helt gratis. Det är verkligen superviktigt att komplettera det skydd som finns i samhället med en privat försäkring under graviditeten.

Länsförsäkringar har två varianter på sin gravidförsäkring – en som är gratis och en som du betalar för. Om du väljer den som man betalar för så får du Länsförsäkringars bästa och mest omfattande skydd för både dig som gravid, barnet och din partner. I denna försäkring får du inte bara ersättning vid olycksfall utan även vid graviditets- och förlossningskomplikationer, sjukhusvistelser och vissa diagnoser som barnet kan födas med. En gratis gravidförsäkring ger ett bra grundskydd som ger ersättning vid olycksfall eller dödsfall. Det bör dock tilläggas att den ger ett ganska litet skydd jämfört med betalvarianten – detta för att den är just gratis!

I betalvarianten finns ett skydd för det ofödda barnet och denna variant av försäkringen ger också ett bättre skydd för den gravida och dom komplikationer som kan uppstå under en graviditet och förlossning. Komplikationer som havandeskapsförgiftning, akut kejsarsnitt och svåra bristningar finns också med i försäkringen.

När ska man då teckna en gravidförsäkring? Du kan teckna en gravidförsäkring när som helst under din graviditet – priset är detsamma. Om man tecknar försäkringen redan innan KUB eller RUL så har man en chans att få ersättning för skador som upptäcks då. Man kan inte få ersättning för sådant som upptäckts innan försäkringen tecknades.

Du kan teckna försäkringen när som helst på dygnet via Länsförsäkringars hemsida men för att betalförsäkringen ska gälla måste den vara betald senast dagen innan det fanns tecken på att förlossningen startat. Du kan givetvis också ringa in till Länsförsäkringar för att teckna försäkringen och då även passa på att se över hela ditt försäkringsbehov =)

Det är ju väldigt, väldigt vanligt att försäkra sitt boende, sin bil och sina grejer men när det kommer till sig själva och sin familj är många dessvärre oförsäkrade. Just därför känns det viktigt för mig att slå ett extra slag för Länsförsäkringars gravidförsäkring. Du kommer till hemsidan för att läsa mer och teckna en egen gravidförsäkring HÄR.

För ett tag sedan hade för övrigt Länsförsäkringar tillsammans med Baby Journey ett så fint event. Här är lite bilder från det: 

Som sagt – läs på om gravidförsäkring och teckna en egen HÄR. Så viktigt och värdefullt om olyckan väl skulle vara framme.

Stor kram/G

Inlägget är betald reklam för Länsförsäkringar

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish