Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej bästa ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag behöver ju inte ens skriva hur jag mår längre ;p

Igår hade jag som vanligt en lugn dag och på eftermiddagen så hade vi föräldragrupp följt av ett läkarbesök för Jason. Sedan blev det bara middag hemma, lässtund, mys i soffan och godnatt för barnen. Jag måste väcka dom varje morgon innan skolan/förskolan nu så att lägga dom runt 18:30-tiden räcker knappt. Märks att dom behöver sjukt mycket sömn nu. Vi får ta igen kvalitetstiden och ha lite senare kvällar på helgerna.

Igår var sista föräldragruppen och nu har vi en privat profylaxkurs framför oss med. Och så ska jag läsa ”föda utan rädsla” och se till att mannen läser kapitlet som finns där för ens partner med. Sedan är vi nog rätt så förlossningsredo.

Jag och Jason gick in till läkaren och Jolie fick ”köra” bil =)

Något annat som vi gjorde igår var att ta fram alla bebiskläder som mina stora barn hade när dom var små. Hade en hel kartong heeeeelt smockad med små bodys, overaller och allt man kan tänkas behöva. Gick från att ha extremt lite kläder till bebben till ett fullt skåp. Hade helt glömt att jag ens hade detta i min ägo.

Och till middag åt vi schnitzel (den från Anamma är så god, tips!) med kantarellsås, potatis och morot i ugnen och sallad på spenat, avokado, tomat, citron, olivolja, salt och peppar. Så gott och enkelt!

Annars så händer det ju verkligen inte mycket för mig nu.. Vilar, sover, mår illa, har ont överallt, helt sjuk foglossning, små blödningar från cerklaget (fick ringa förlossningen igår).. =) Har fått världens cravings på oboy med (!?) som jag verkligen aldrig dricker annars.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Har bara imat, lite creme fraich, svampbuljong, soja, salt, peppar! Och så steker jag kantarellerna i mycket smör innan! SÅ gott! Potatisen gjorde jag enkelt med örtsalt, citronpeppar och timjan + massor av olivolja, kram :D<3

  1. Emma

    Men det är väl klart att man får väcka barnen på morgonen innan skolan? Eller tänker du att de ska vakna av sig själva så tidigt? Vågar nog påstå att det är extremt vanligt att man väcker sina barn på vardagar 😅

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jag lägger faktiskt ingen större vikt i hur andra gör, alla familjer är olika 😅 för mig är det inte självklart! Jag vill att dom ska vakna själva på morgonen för då vet jag att dom är utvilade och för oss fungerar det väldigt bra. Jag tror sömn och bra mat är två saker som gör att man exempelvis kan komma undan många förkylningar och sjukdomar med och det har funkat väldigt bra hittills 🥰 så vi har hittat det som passar oss! Kram på dig!

    2. Evelina

      Beror väl på vilken tid de börjar? 😅 har för mig att gaberiella lämnar lite senare pga att hon ändå är hemma? min dotter börjar 9 och har en inre väckarklocka som går igång mellan 7-8 varje morgon. Har -aldrig- behövt väcka henne för förskolan. Har heller aldrig vaknat före henne 😂 hon är dock bara 2år

    3. Sandra

      Tror att det till viss del beror på hur gamla barnen är och såklart vilken tid de börjar. Har inte väckt äldsta barnet (blev 4 i juli) någonsin, börjar ca. 7.45 men vaknar runt 4.30-5.45. Knappt en handfull gånger har vi fått väcka minsta (blir 3 i januari). Men ja det blir förhoppningsvis annorlunda när de börjar skolan, även om jag nästintill aldrig vill väcka ett sovande barn. 😅

    4. Evelina

      jag har väckt min 7 åring en gång i hela hennes liv. Så för vissa har nog de små en egen inbyggd väckarklocka som alltid ringer tidigare än larmet 😅 Har fyra barn hemma, 7 år och yngre och alla är morgonpigga och vaknar innan klockan ✌️

    5. Josefin

      Det är väl inte alls klart? Mitt ena barn (7 år) har alltid vaknat innan väckarklockan typ. Kl 7 är sovmorgon för oss! Vaknar oftast 5.30-06 oavsett när han somnat på kvällen.

  2. Johanna

    Hej! Kan inte du visa en uppdatering på lite glas,porslin eller inredning som du har hemma? Du har så mycket fint och känns alltid som man behöver inspo på hösten till något nytt. Kram:)

  3. Anna

    Haha jag har oxå börjat dricka oboy, varje morgon! Dricker oboy kanske 2 gånger per år i vanliga fall😂 går in i vecka 33 imorgon!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish