Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Vecka 31

Nu är vi inne i vecka 31 med bebben i magen och det känns ju av att jag är gravid om man säger så ;p

– Bebisen har nu nästan utvecklat alla sina organ och det är lungorna som tar längst tid. När vi var på ultraljudet sist så såg vi hur bebisen andningstränade i magen. Så coolt att se.

– Bebisen väger 1600-1700 gram denna vecka! 

– Enligt alla appar som har med graviditet att göra så blir det svårare och svårare att röra sig nu och det kan jag skriva under på. Är jobbigt att ta sig upp i sängen, böja sig ner, raka sig i duschen, knyta skor.. Allt!

– Det går åt 20% mer syre för varje andetag jag har och lungorna får jobba mycket hårdare än vanligt. Som gravid blir man därför mer andfådd i dessa veckor.

Vilken vecka är ni andra preggos i? Hur mår ni?

Kommentarer

  1. M

    Vi har precis pussat med barn nr 4 🙌. Än så länge mår jag rätt okej men har haft Hyperemesis 3 gånger så är förberedd på det värsta. Lite illamående, ena stunden vrålhungrig och sen inte alls. Det går verkligen inte äta sånt man inte är sugen på.

  2. S

    Går in i vecka 37 imorgon och har känt mig höggravid länge 🤪 Är tredje barnet så jag antar att det hör ihop.

    Lycka till med allt 🥰

  3. Maria

    Vecka 12. Mår bajs precis som med sonen. Kräkts och mått illa dygnet runt sen positivt test. Förhoppningsvis minskar det snart.

  4. Tove

    Går in i vecka 16 imorgon med bebis nr 5 ❤️
    Som tur är har jag varit väldigt förskonad under alla mina graviditeter och haft extremt få besvär sett till hur lång period jag faktiskt varit gravid totalt sett 🤣
    Lite foglossning och dålig aptit plus tröttheten under denna graviditet, hoppas verkligen att det kan få stanna där.
    Fortsätt kämpa, snart är er lilla prins här 💙

  5. Sara

    Så fin på sista bilden! 😍
    Är i vecka 39 och har 8 dagar kvar till planerad igångsättning!
    Ont lite överallt och vill inget hellre än att vara klar, trivs inte alls som gravid men älskar verkligen att ha barn 🥹🥰

  6. Sara

    V.40 så väntar bara in lillebror! Har varit sjukskriven 2v på 100% och klättrar på väggarna.. nätterna är hemska, har inflammation i höfterna som värker och foglossning + halsbränna, illamående och svårt att andas vid sänggående.. Så… Ja han får gärna komma nu, gärna igår!

    Lycka till med allt =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish