Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Och hoppas att allt är bra med er <3

Jag mår som vanligt. Sover dessutom sjukt dåligt på nätterna nu! Är så trött på att vakna fem gånger i timmen för att vrida mig åt ett annat håll, för att mina armar har domnat bort eller för att gå och kissa. I natt hade jag dessutom sjukt ont i magen och som en enda lång sammandragning i flera timmar.

Dagen kommer att spenderas vilandes i sängen som vanligt och mot eftermiddagen har vi föräldragrupp hos MVC.

Igår blev det overnight oats till frukost! 2 dl havregryn, 1 msk chiafrön, 1 dl kvarg, 1 dl havremjölk, lite flingsalt, valnötter. Så gott och enkelt.

Hade lite hemmamys med mig själv! Verkligen välbehövligt för en trött och sliten gravid kvinna. På bilderna ovan ser ni två favoritprodukter som ofta används när jag vill lyxa till det lite extra i badrummet.

Fastnade på bild på första gången på länge =)

Gårdagens lunch blev samma snabba ihopsläng som jag ofta äter! Framför Bachelor. Rotsaker i ugnen, kikärtor med röd lök, tomat och gurka + pressad citron, olivolja, örtsalt och svartpeppar + grillost. Såsen på bilden är sååå god förresten! Till typ allt! Tips!

Barnrummen här uppe faller sakta men säkert på plats. Är mycket kvar i båda rummen men mannen är sååå duktig och trots att han har massor av annat att göra om dagarna så lägger han all tid han har över här. Nu är sängen dessutom ännu lite mer klar då han höll på med den (spacklade och fogade) hela kvällen igår! Och jag tog bilden ovan igår på dagen.

Fick ju hem mina älskade små igår! Som jag längtat. Kvällen spenderades till läxläsning och sedan läste Jason massor med böcker på det med för att fylla ut sitt läshäfte som han har fått i skolan.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Vad låg ditt järnvärde på? jag är gravid i vecka 36 nu. Mitt järnvärde låg på 110 och bör ligga på 120. Jag ska öka från en tablett varannan dag till en varje dag med Sideral Forte (har ätit en tablett varannan dag sen cirka vecka 25).

  2. Vilma

    Kommer du ha någon rabattkod med vinterkläder/vinterskor snart? Vet att du haft det tidigare och det har varit mycket uppskattat 🙂

  3. Vera

    Hej! Länge sedan jag läste din blogg! Så kul med en liten bebis snart. 🙂
    Jag undrar hur det blev med att plugga till mäklare? Är det fortfarande en dröm som ska förverkligas eller vill du inte längre jobba som det?
    Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish