Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer treOkategoriserade

Babyshower

Jag har ju vänligt men bestämt tackat nej till allt som har med babyshower att göra. Har ju blivit väldigt introvert sedan jag blev gravid på grund av mitt mående, umgås väldigt lite med vänner osv. Så tråkigt men det är min verklighet just nu när jag mest är sängliggandes utöver den tiden jag lägger på mina barn och vardagssysslor.

Tove kom hem till mig med lunch och vi låg och myste i soffan, såg YouTube och bara pratade. Sedan åkte jag till barnmorskan på kontroll och under tiden så ordnade hon detta. Jag blev så rörd och så chockad. Världens, världens bästa vän och så otroligt snäll och omtänksam. Att någon bara kommer med lunch gör ju så mycket när man mår dåligt och har lite energi. Och att hon dessutom ordnar allt detta för mig.. Nej, jag saknar ord. Tack min älskade, älskade bästa vän! Fick svida om till klänning för att ta några bilder med magen innan jag hoppade i mjukiskläder igen. Kommer leva länge på denna fina överraskning och gest.

Kommentarer

  1. Mia

    Vad gulligt av henne. Förstår du har mycket nu och försök bara ta det så lugnt du kan. Bra vänner är toppen att ha. Önskar dej en bra vecka och ta hand om dej. kram. 🌼🌸🌼🌸🌼🌸

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish