Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

Jag och ceylonkanel är bästa vänner, haha. Älskar verkligen denna! Ni som inte har läst om det kan ju googla på ”kassiakanel vs ceylonkanel” för att läsa mer om varför denna är bättre. Smakar helt annorlunda men så god när man vänjer sig vid smaken. Har den på yoghurt, gröt osv.

Nu är projekt barnrum i full gång och vi håller på att sälja bort möbler och inredning för att senare idag inhandla färg. Och så ska mannen spackla och måla om bägge rummen. Kommer bli superbra!

Var hos min hudterapeut i helgen och insåg hur mycket serum och hudvård faktiskt gör. Mina pigmenteringar hade hunnit bli så mycket mörkare och mer synliga under tiden som jag har haft slut på några av mina serum. Nu är dom iallafall inhandlade igen och ordningen är återställd.

Så mysig lunch med bästis i helgen. 1 av 2 luncher faktiskt. Så lyxigt att få umgås lite extra med henne =)

Kommentarer

  1. Karin

    Hej. Kommenterar sällan men vill säga att du är en inspiration och önska lycka till med familjen o er nya familjemedlem! 🙂 Jag bor i samma stad som dig och undrar ibland var det är du ätit när jag ser bilderna, blir sugen själv ibland. Kan du inte börja skriva ut var du ätit? Eller kanske tips om bra ställen i ett samlat inlägg? Ha det så bra! Kram Karin

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish