Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Testa Zcooly gratis fram tills årsskiftet!

Inlägget är betald reklam för Zcooly

Jag har ju tipsat om Zcooly tidigare och mina barn ÄLSKAR det spelet. Det är alltså en app som man kan ladda ner till iPad/mobiltelefon och så får barnen slukas in i en rolig värld samtidigt som dom lär sig matematik. Hur bra!?

Zcooly är ett företag som utvecklar lärande spel tillsammans med erfarna pedagoger för barn i åldern 4/5-12 år. Alla spel är utformade efter läroplanen och varje årskurs vilket gör att det passar alla barn. Barnen får skapa en egen ”gubbe” i spelet och bara det tycker mina barn är sååå kul! Man kan byta utseende på ”gubben”/figuren när man vill under spelets gång också. Sedan får man gå runt i en värld som består av en ö där varje plats på ön är ett eget spel. Och på varje plats får barnen lära sig olika saker inom matematik.

Med min kod gabriellajoss får ni just nu testa Zcooly gratis fram till årsskiftet och ni kommer direkt till sidan HÄR

Zcooly är perfekt för oss när alla är trötta efter förskolan och fritids, vi vuxna ska laga middag och barnen vill sitta vid skärmar. Blir extremt värdefull skärmtid och dom sitter gärna tillsammans och spelar. Blir många skratt + att dom turas om och kommer överens om vem som ska göra vad.

Glöm inte att klicka HÄR och ange min kod gabriellajoss för att använda Zcooly gratis fram tills årsskiftet. 

Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish