Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag vaknade upp i Barcelona och här ska vi vara i två dagar framåt. Det kommer att vara samma lugna tempo som hemma och vi ska bara äta, se serie i hotellets säng och shoppa lite. Blir en lugn resa men det kändes som att jag verkligen behövde ett litet miljöombyte och lite värme för att inte bli helt deppig, haha. Missade ju en så stor del av sommaren då jag mest låg inne i sängen så det får bli lite revansch på det. Känns faktiskt jättekul!

Såhär såg större delen av vår helg ut, hehe. Försöker verkligen fota det lilla jag gör varje dag förutom att ligga och vila. Är så tråkigt att blogga och hålla på med sociala medier just nu för jag gör verkligen ingenting förutom att just sova och ligga i soffan eller sängen. Vi har sådan tur att barnen har vänner runt omkring i alla grannhus och är så pass stora att dom kan springa mellan varandra under lördagar och söndagar. Underlättar så mycket för både mig och mannen! Och barnen älskar det =)

Jasons nya favoritlåt som alla i klassen lyssnar på. Han bad faktiskt om ett eget Spotifykonto i helgen så att han kan lyssna på sin egna musik. ”Jag älskar verkligen musik mamma” – haha så söt.

Åkte till Leos lekland i typ 1,5 timme och efter det inhandlade vi ”loom bands” som barnen verkligen fått upp ögonen för att pyssla med.

Köpte lite mer pärlplattor också när vi ändå var på Panduro. Mina små är ju så pass stora nu att det är iPad/mobil/Nintendo, leka med vänner, pyssla, läsa och rita som är favoritaktiviteterna. Det leks inte alls med leksaker längre i princip.

Deras våningssäng har kommit så när vi kommer hem så ska färg inhandlas och mannen ska måla om bägge barnrummen innan sängen ska platsbyggas i ett av rummen.

I lördags blev det sushilunch enligt Jason och Jolies önskemål. Dom hade tjatat i flera veckor om att vi skulle äta sushi!

Sedan blev det såklart lördagsgodis och båda barnen tyckte det var så kul att det nu fanns ”godis-lego”!

Under söndagen åt vi hamburgare mellan fotbollsträning och balett.

Och fredagsmiddagen blev hemmagjord pizza, haha. Känns som att vi inte åt världens nyttigaste mat i helgen men så blir det ibland.

Till lördagsmiddag så åt vi ”provencalsk torsk” (googla för recept – sjukt gott) och hade min fina svärmor på besök.

Och så har vi besökt biblioteket och lånat hem nya böcker. Jason läser massor själv nu utöver sin läsläxa varje vecka + att vi läser böcker varje kväll innan läggdags med.

Här lästes Pino för fullt i soffan =)

Har fått så mycket cravings på chai latte på havremjölk. Det är så gott!

Och vi har köpt mer jord, fogsand (heter det så!?) och gräsfrön så mannen har pysslat på ute en del med.

Jolie plockade lövbuketter till oss på förskolan fredags också =)

Har sakta men säkert bytt ut alla små detaljer i badrummen till svarta. Tänk att så små saker kan göra så stor skillnad för helheten!

Och söndagsmiddagen såg ut såhär! Stekte potatis och halloumi och åt med grönsaker och sås. Älskar sådan här mat, haha. Går så fort och är överraskande gott.

Min fiskegubbe har beställt hem massor med nya fiskekläder och bland annat denna våtdräkt, haha. Vi skrattade massor men samtidigt så vet jag ingen som hade varit snygg i den förutom han ;p

Magen i vecka 28! I slutet av veckan går vi in i vecka 29. Börjar kännas riktigt tungt nedåt nu och har ett sådant tryck ditåt hela tiden direkt jag står eller sitter. Sedan känner jag ofta att jag knappt ryms i min egna kropp om jag äter för mycket. Får knappt luft då! Så försöker tänka på att äta små portioner men lite oftare för att överleva. Att ligga och stå går bäst men att sitta ner börjar vara jobbigt nu för har en liten där inne som konstant trycker och slår mot revbenen då.

Unnade mig ansiktsmask och under-ögonen-mask i söndags med. Lite spakväll med mig själv. Det var välbehövligt.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Johanna

    Har du ingen inspiration kan du ju fylla i sådana listor som man hade förr i bloggar, kul tycker jag. Mysigt med sådana här inlägg från dig.

    Zcooly laddade vi ner höromdsgen men appen är sååå seg, hoppas de justerar det snabbt (stod att de höll på med något).

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish