Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er och hoppas att allt är bra med er!

Helgen har som ni kanske förstår varit väldigt lugn ;p Har sovit jättemycket, vilat och vilat lite till. Har knappt orkat duscha så ska göra det idag då håret är fett och min brun utan sol ligger som fläckar över hela halsen. Men är man trött, mår halvkasst konstant och är gravid så är det ju så =)

Idag kommer barnen hem och jag ser fram emot det massor. Gud vad jag har saknat dom! Har varit skönt med snigeltempo i en veckas tid men jag blir helt pirrig i magen av tanken på att dom ligger och sover i sin säng här i huset ikväll. Både jag och mannen är väldigt överens om att det blir sjukt tomt utan dom.

Hela denna vecka har typ bjudit på regn och rusk. Och helgen överraskade inte positivt heller, haha. Men det är rätt mysigt. Känner mig mer stressad över att jag ”borde” göra saker och inte vila/sova när det är sol och fint väder. Vilar ju såklart ändå men stressen kryper i mig på ett annat sätt då.

Denna bok inhandlades iallafall i helgen. Har läst den inför båda mina tidigare förlossningar med. Sjukt bra! Rekommenderar den varmt till alla som vill stärka sinnet inför en förlossning eller har förlossningsrädsla.

Har legat i soffan med några bitar mörk choklad och te + tända ljus större delen av gårdagen.

Fick en stor vedleverans strax innan helgen. Perfekt nu när det snart är dags att elda i kaminen.

Har ätit sushilunch med Tove.

Och en av maträtterna jag har mest cravings på denna graviditet har också intagits med mannen. Risnudlar, vårrullar, massor med mynta, koriander, rostad lök och sojadressing, mhmm.

Just det! I samma veva som vi köpte boken så köpte vi ett bokmärke till Jason med. Dom ska läsa en kvart om dagen hemma och då behövs ju detta.

Min lilla, lilla bebis. Vi gjorde ju tillväxtultraljud för någon vecka sedan och jag tycker ju som alltid att bebbarna ser läskiga ut i 3D. Helt bubbliga och buckliga. Han gömde ansiktet bakom händerna också och ville inte visa sig alls, haha. Vi får se om vi gör ett till försök i vecka 28-29 eller om vi nöjer oss såhär nu och inväntar slutet av året när vi äntligen får ses.

Något annat jag fick cravings på i helgen – krämbullar! Alltså hur gott!? Men lite för mastigt. Blev så sjukt illamående efteråt att jag trodde att jag skulle spy kanske 10 gånger under timmen framåt ;p

Fredagens kvällsgotte! Recept på denna chokladkaka kommer under dagen. Hälsosam och så god!

Och så hade vi gottekväll på lördagen med och såg serie. Har ni tips på bra serier? Känns som att vi har sett allt som är bra nu! Älskar att dippa både smörpopcorn och små tomater. Har ni inte gjort det så prova!

Trött mamma. Alla mina toppar är för små (mina bröst har blivit eeeeeenorma), alla mina tights och byxor sitter oskönt. Börjar sakta men säkert känna att jag faktiskt är inne i den tredje och sista trimestern nu. Har ont i ryggen, foglossning, världens tryck ner mot dom nedre regionerna och svullna fötter. Har synliga blodkärl lite här och där, enorma blodådror på bröstkorgen och brösten.. Mina bröstvårtor är enorma och har blivit så mörka jämfört med innan.. Ansiktet börjar svullna med! Läpparna, näsan och kinderna är mer vätskefyllda. Mina läppar som jag har fillers i har fått små klumpar med som har börjat synas lite smått. Förhoppningsvis syns klumparna mindre igen när all vätska i min kropp försvinner efter förlossningen. Har också fått någon form av eksem och gravidklåda och mina tatueringar har ställt sig upp på vissa ställen och kliar dom med. Nej, hörrni. Det är så inte glammigt att vara gravid. Alla dessa krämpor och alla dessa hormoner ställer verkligen till det med och i kroppen på så många vis. Iallafall för mig.

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Andrea

    Jag fick också så mycket blodkärl på tuttarna med första barnet, såg ut som spindelväv över dom. Och mina bröstvårtor blev sååå stora och mörka. Storleken är kvar men de har iaf blivit ljusare. Så märkligt hur kroppen kan ändras så mycket av hormoner 😅

  2. Maria

    När du pratar om blodkärl som blivit synlig så måste jag fråga dig om du använder stödstrumpor? Jag använde inte det under min första graviditet och fick åderbråck på benen som inte har gått bort sedan. Jag hade noll koll på att detta var nåt som kunde hända och önskar att någon hade talat om det för mig så jag kanske hade sluppit få dom 😕 Kan säga att de användes flitigt under min andra graviditet för att slippa få fler.
    Hoppas du får en härlig vecka med barnen.
    Kram ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish