Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Badrumshyllor

I helgen så kom våra badrumshyllor på plats och alltså WOW så nöjd jag är! Kunde inte bli så mycket bättre. Nu vill jag byta ut toapappershållarna och alla krokar i badrummet till svarta också. Hur får man lättast bort krokar som sitter fast med självhäftande tejp? Tror att dom som sitter där nu är köpta på IKEA och att dom hade färdigt klister på baksidan som man bara fäste på kaklet. Är så rädd att skada kaklet nämligen så tänkte om ni har några tips på hur man lättast tar loss dessa!?

Såhär blev hyllan på övervåningen. Blev sååå bra och precis som jag hade tänkt mig i huvudet. Behövde verkligen extra förvaring där uppe och det blev dessutom riktigt snyggt med korgarna.

Och såhär blev det på nedervåningen. Ska flytta upp korgen till hyllan högst upp och inhandla en fin tandborstmugg till mannen + en tandborste i bambu (viktigt med dom små detaljerna ;)). Han har nämligen inte haft något bra ställe att ha sin tandborste på sedan han flyttade in här och det blir ju bra att han äntligen får det. Det har blivit lite så att han har badrummet på nedervåningen och jag och barnen har det på övervåningen. Jag har faktiskt aldrig använt badrummet nere sedan jag flyttade in i huset för fem år sedan. Eller ja, jag har ju gått på toa där men aldrig duschat eller så. I och för sig så har vi duschat där nere ihop ett par gånger men annars kan jag aldrig minnas att jag ens har varit i den duschen. Sjukt ändå hur man hittar sina favoritställen i sitt hem =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish