Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vardagsglimtar

Inlägget innehåller annonslänkar

Låt er inte luras, jag spenderar större delen av min tid sängliggandes. Men här kommer lite små glimtar från min telefon senaste tiden.

Kan inte tänka mig en vackrare höstbukett än denna just nu.

Bakade ju nyttiga chokladbollar igår men bytte kokosoljan mot äkta smör istället. SJUKT goda. Alltså jag älskar älskar älskar. Recept HÄR.

Måste visa er hur jag ofta äter när jag är ensam, haha.. Ris och kikärtor med frysta grönsaker (som jag bara häller kokhett vatten över så att dom blir ätbara) + örtsalt, citronpeppar och citronmajonäs. Är inte glammigare än så =)

Jag kör på säkra kort även för denna bebis med bärsele och babysitter från Babybjörn. Vet inte ens vad jag skulle ha för märke annars!? Har haft exakt likadana till alla ungar men i olika färger. Hade dock även sjal till Jolie första tiden. Vad har ni haft?

Mannen har tömt elementen på luft nu. Pyste så himla mycket i dom som är inne på Jolies rum medan resten inte behövde tömmas alls. Undrar varför det skiljer fast alla är lika gamla och inget av dom någonsin har luftats?

Hur söt väska!? Kommer typ ha den som en extra skötväska för blöjor och sådant under vagnen. Finns HÄR.

En liten bild från kontoret. I höst ska vi inreda det mer tänkte vi! Och även skaffa mer förvaring dit. Det används ju en hel del sedan vi flyttade ihop och blev två som arbetar hemifrån.

Dagens mamma i mysigaste kläderna. Toppen HÄR och byxorna HÄR. Är väl typ såhär jag kommer att se ut resten av graviditeten när det kommer till outfits. Vill bara vara bekväm och speciellt i och med att jag är hemma 85% av tiden.

Önskar er en fin onsdagskväll! Kram/G

Kommentarer

  1. Lina

    Meeen så fin du är!🥺

    Var har du fått tag i den beiga babysittern? Har letat som en galning efter en sån där men jag hittar bara tvåfärgade eller i quiltat tyg…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish