Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Vecka 26

Nu är vi inne i vecka 26 och i slutet av denna vecka så är det till och med vecka 27. Känns fint att det går framåt!

– Nu tränar bebisen sina lungor genom att andas in och ut och dra in fostervatten i lungorna. Bebisen kan nu också öppna sina ögon.

– Är cirka 35 cm lång och väger 800 gram i början av veckan och 900 gram i slutet av veckan. Vi gjorde ett tillväxtultraljud och piffade -0,6%. En väldigt normalstol bebbe med andra ord som förmodligen kommer att väga runt 3,6 kg om han föds i fullgången tid och utvecklas som han ska. Jolie vägde ungefär 3600gram och Jason 3990gram.

– Fostret kan höra ljud och känna igen röster. 

– Annars då? Jag mår ju som jag mår och var på mitt första psykologbesök via MVC idag. Mer om det imorgon! Annars är jag väldigt orolig av mig och tänker mycket på rädslor kring att få ett sjukt barn igen, att något ska gå fel osv osv osv. Blir ju inte bättre av alla hormoner. Halsbränna, illamående osv är kvar och påverkar min vardag rätt negativt men det är ju vad det är. Är skönt med sjukskrivningen men också lite stressande då jag ofta tänker på hur mycket jag hade kunnat göra om jag INTE var gravid. Har svårt att acceptera att jag inte fungerar som vanligt riktigt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish