Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder från senaste:

Jason hade fotbollsträning denna vecka och hela familjen följde med. Var så mysigt att sitta och se på i solen medan dom små killarna spelade. Så duktiga är dom!

Blev en liten sväng på shoppingcentret här i Umeå för att barnen skulle få träffa sina vänner. Dom älskar att vara där då det finns så mycket lekrum och lekställen. Jag passade på att inhandla en tvättkorg som Jason absolut ville bära. ”Mamma, du har ju en bebis i magen och är sjuk och sover så mycket så du är säkert trött och vill vila”. Min älskling <3 Sedan blev det lördagsgodis såklart!

Vi har läst massor av böcker som vi lånade på biblioteket.

Jason gjorde läxa! Både matematik, läsa bok och svara på frågor om boken. Sedan läste vi ännu en bok (eller ja, han läste) och skrev in det i hans läslogg. Dom har fått ett litet häfte med 25 platser för böcker så varje gång dom läst en bok själva så ska man föra in bokens namn och författare där.

Vi röstade såklart också denna helg!

Jolie hade sin första balett och oj så stolt hon var över att ha en ”egen” aktivitet.

Så duktig! Min lilla ballerina!

Plattorna är på gång och jord läggs runt omkring för att vi sedan kunna strö ut gräsfrön. Kommer att bli superfint när det är klart! Jolie var superhjälpsam och ville vara med och kratta jord.

En nyvaken rufsig liten älskling i enhörningspyjamas.

Vi hade pärlplatteverkstad heeeeela helgen lång. Mina barn älskar att pärla! Så roligt att dom är så pyssliga. Blir riktigt imponerad över vissa motiv som dom gör! Hade aldrig kunnat göra dom själv, haha.

Väldigt snyggt par osv =)

Nu är ju hösten igång och vi kör fleecade regnställ redan nu på Jolie som är ganska frusen av sig. Och så en till fleece under. Det är sjukt hur olika barn är! Jason är så varm av sig, svettas lätt och behöver absolut inte särskilt mycket kläder medan lillasyster är tvärtom. Jag är mer som Jolie – väldigt lättfrusen.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish