Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej på er fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men mådde så sjukt illa igår kväll. Hade även sådan foglossning! Usch. Kunde knappt stödja på högra benet och haltade runt här hemma. Vi hade iallafall lite valvaka, åt grönsaksstavar med dipp och myste.

Idag åker barnen till sin pappa och vi har haft en himla fin vecka. Minns ni mitt inlägg i fredags!? Samma dag så tog vi oss faktiskt till bibblan och tog en fika på det. Mammahjärtat mådde genast lite bättre, haha. Och barnen var så nöjda.

Lånade också hem massor med böcker som vi får fortsätta läsa när dom kommer hem nästa vecka. Längtar redan! Men ska njuta av lugnet, egentid och vila nu dagarna framåt.

Förresten! Vi beställde hem den svarta hyllan innan helgen med. Den landar hos oss i mitten av denna vecka. Tänkte få upp den i badrummet på övervåningen, köpa fina korgar och förvaring till bomullsrondeller, tops, alla hårvårdsprodukter, min hudvård, plattänger osv. Kommer att bli så fint! Visar er slutresultatet sen.

Önskar er en fin dag så hörs vi senare. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish