Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

ONSDAG

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej.

Önskar att jag kunde blogga på som vanligt men har inte så mycket att skriva för ligger mest i sängen hela tiden, haha. Vi har kollat på Kastanjemannen som var SJUKT bra! Tips om ni har Netflix! Vi började se den tidigare med men tyckte att den kändes långdragen men nu vid andra försöket så fastnade både jag och mannen.

Om ni undrar varför det står en sopsäck i sovrummets garderob så är det för att jag har börjat rensa ur mina kläder återigen. Tar lite längre tid än vanligt men jag gör det lite då och då när jag orkar.

Några relativt nyinhandlade städmedel. Min favoritspray är den där gröna och mina favoriter när det kommer till städservetter är dom längst till höger.

Lite bättre bild på dom!

Kände mig så höstig med brunt linne, bruna tofflor och stor mage, haha. Brun är verkligen en höstig färg.

Gosetofflorna finner ni HÄR.

Idag ska jag bara vila och sova. Och ikväll så har Jason både fotboll och föräldramöte samma tid. Blir spännande att se hur vi ska lösa det och dela upp oss ;p

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Patricia Klinteberg

    Du är så fin Gabriella! Stark som orkar blogga öht. Var rädd om dig och prioritera dig, familjen och bebis i magen framför oss här (även om vi såklart önskar uppdatering så har vi full förståelse!) ❣️

    För övrigt tips på serie ni MÅSTE se om ni inte sett den – Ozark! Tacka mig senare 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish