Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

<3

Min älskling fyllde ju 30 år i fredags och vi hade en supermysig kväll här hemma i huset. Älskar honom mest i världen och ser fram emot att fira honom år efter år efter år!

Jolie var med och förberedde marängsviss på morgonen. Hon klev upp själv, klädde på sig finkläder och kom ner i köket. Hon tycker verkligen att födelsedagar är något riktigt stort.

Han hade massor med vänner här och alla är så trevliga och fina! Lägger dock inte upp några bilder där någon syns för vet inte vilka som har lust att synas på en blogg framför tusentals personer, haha.

Kommentarer

  1. S

    Åh så fint allt såg ut! vad köpte du till din man i present? Har en här hemma som också fyller 30 år snart och har ingen aning om vad jag ska köpa till honom, är så dålig på det… kram!!

  2. Maria

    Grattis i efterskott till mannen! Har du gjort pastasalladen själv? Kan du snälla lägga ut recept den såg så god ut 🥰

    1. Louise

      Nu vet jag ju inte om hon äter kött eller inte nu för tiden, men gissar på att hon inte gör det men att det bjöds på det under firandet, i o m att alla gäster säkert inte är vegetarianer. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish