Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Måndag och skolstart

Inlägget innehåller annonslänk

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår faktiskt okej idag. Har haft en jobbig helg med illamående och huvudvärk, huva.

Denna vecka blir händelserik för oss här hemma och idag börjar min lilla son skolan. Om cirka två månader fyller han sju år också. Hur sjukt!? Tiden går alldeles för fort för att jag ska hinna med. Mitt på dagen är det dags och jag tänkte såklart åka dit och vara med. Annars fyller min käre make 30 på fredag och det ska också firas ordentligt! Och annars så är det en barnvecka som startar idag och det är ju alltid lika intensivt och innehållsrikt, haha. Ska försöka orka med lite gym mitt i allt med då det verkligen får mig att må bättre för ett tag. Får alltid en liten energikick efter varje pass. Men jag får se vad kroppen orkar med! Försöker verkligen att lyssna in den till 100%.

Nu i helgen har det pysslats vidare i barnens skrivbordshörna och det börjar hända grejer. Dom kommer att bli så glada när dom kommer hem i eftermiddag. Är dock långt ifrån klart men det blir alltid finast när jag skyndar långsamt när det kommer till inredning och fix i hemmet. Min fina topp hittar ni för övrigt HÄR. 

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. J

    Hur har ni fått den skrivbordsdelen så? Jag har själva hyllorna (som ni har bredvid) men kan inte hitta en sådan utan botten, eller vad man ska säga , på Ikea. Har ni gjort det själva på något vis?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish