Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

4

Innehåller annonslänkar

Drack sellerijuice för första gången på länge igår och ska nog börja med det varje morgon nu igen. Älskar smaken hur sjukt det än låter, haha. Tror jag blev van under tiden som jag drack den regelbundet och ibland kan jag till och med få sug efter den. Man känner sig så fräsch invändigt efter en sådan här juice med. Dom otroligt fina glasen finns HÄR.

Gjorde så god omelett. Stekte soltorkade tomater med grönkål och rödlök och under tiden så blandade jag ägg med creme fraîche, örtsalt och peppar. Vände sedan ner det jag hade stekt i äggsmeten och stekte allt tillsammans i smör, la på tomater, västerbottensost och ännu mer salt och peppar.

Myste till det lite extra i duschen och unnade mig inpackning, ansiktsmask och pads under ögonen. Jag har ju verkligen testat mängder med hår och hudvård som är mer ”naturliga” nu på slutet och fastnat extra för produkter från Under Your Skin och Hjärtligt. Padsen som man har under ögonen hittar ni HÄR och ansiktsmasken HÄR. Hårmasken som är helt fantastisk och doftar så gott finns HÄR. Och min favorittvål (intim) finns HÄR. Och just det! Sminkborttagningen på första bilden är den BÄSTA jag har provat. Skönt att slippa blöta ansiktet med och bara köra med bomullspads under lata dagar. Tacka mig sen när ni har provat! Ni kommer att älska den! Finns HÄR.

Det slog mig också att jag har nått en gräns i min graviditet där mina vanliga tights inte passar eller sitter skönt längre. Har nu för första gången i mitt liv beställt hem två par tights för gravida. Blir spännande att prova.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish