Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni!

Vaknade av blixtar och åska utanför fönstret. Var ett helt galet oväder! Nu är det bättre men har huvudvärk och illamående utan dess like idag. Blä, det är så drygt att gå runt och känna att man är konstant magsjuk typ. Men har som jag har skrivit förr verkligen börjat vänja mig och dom dagarna jag får ett par timmar utan så kan jag ändå hämta kraft till att orka tills det slår till nästa gång.

Gjorde ett träningspass igår för första gången på lääääänge. Man får passa på när man mår okej! Nu är min rumpa och mage officiellt lika stora, haha.

Drack juice på morot, apelsin och ingefära. Så gott. Ska börja pressa juice hemma igen men har inte orkat på grund av graviditeten.

Min svärmor var här igår med så söta kläder till bebben. Fick i lite större storlekar än 56 vilket såklart uppskattas då dom växer så snabbt. Känns så fint att bebisen redan är så bortskämd!

Och på tal om bortskämd så kom mannens bästa vän med detta också. Hur fint!?

Åt blomkåls/broccoligratäng med palsternacka och morot + massor med sallad i min ensamhet i bilen igår efter gymmet. Väldigt mysigt faktiskt och gav mig en liten Flashback till när jag gjorde det förut innan jag träffade mannen. Känns som att det var nyss men ändå väldigt längesedan.

Och så handlade vi till barnens skrivbordshörna i lekrummet. Vi ska försöka ta tag i allt vi ska göra nu sakta men säkert. =)

Idag ska vi kika lite på plattor och murar i andra villaområden för att hitta lite inspiration till hur vi ska göra med vårt egna. Vi ska faktiskt fixa plattorna själva med hjälp av en god vän som har koll på läget som kunde hjälpa till. Så himla snällt av honom! Så idag ska vi bestämma oss för exakt vilka plattor vi ska ha och beställa allt som behövs så att projektet kan börja dra igång. Vi har även börjat ta fram vår carport och det kommer att bli hur bra som helst. Nu ska vi bara ta reda på alla regler med mått från tomtgräns, hus osv och sedan ansöka om bygglov.

Så dom projekten vi har på gång nu är: 

– Carport!

– Plattläggning på husets framsida

– Barnens inbyggda dubbelsäng

– Barnens skrivbordshörna på nedervåningen

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sanna

    Hej, gott med juice men var försiktig med ingefäran. Jag vill inte komma med några pekpinnar men det kan vara bra att veta när man är gravid 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish