Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Innehåller reklam för GAAM/Proteinbolaget

Hoppas att allt är bra med er <3

Igår bakade jag nyttiga chokladbollar som jag har haft sådana cravings efter och jag har delat recept tidigare men gör det igen lite senare under dagen. Dom smakar verkligen som riktiga chokladbollar och är SÅ goda.

Annars har jag typ inte så mycket att skriva. Dagarna rullar bara på och igår somnade jag efter middagen och sov fram tills nyss. Vaknade bara en enda gång av att mannen kom upp med fruktsallad till mig vid 20-tiden så åt den snabbt och somnade direkt igen. Fattar inte hur jag kan vara så trött men märks att kroppen verkligen behöver vila och återhämtning. Egentligen är det väl inte superkonstigt med tanke på att bebisen växer och utvecklas sjukt mycket varje vecka. Är så häftigt att våra kroppar faktiskt kan skapa ett barn!? Ni andra som är eller har varit gravida – sov ni mycket? Minns att jag sov nästan hela dagarna när jag väntade Jason med med Jolie i magen så gick inte det då jag hade Jason hemma på heltid då + jobbade.

Sen måste jag bara passa på att tipsa om att jag just nu har en kod hos Proteinbolaget/GAAM igen. GABRIELLA25 ger 25% rabatt på precis allt från GAAM (gäller redan nedsatta varor med) och ska jag tipsa om några favoriter som ni bör testa så är det pannkaksmix, grötmixen med chokladsmak (så jäkla god!), proteinpulver med banan/choklad-smak (kan få sug efter denna shake, så god är den) och deras bars. Även deras energidryck är den godaste på marknaden enligt mig + att den är prisvärd! Den gula färgen är favoriten. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Önskar er en fin dag! Kommer mer inlägg under dagen! KRAM/G

Kommentarer

  1. Natalie

    Jag är i v 25 och kan sova huuur mycket som helst.. sover mellan 10-12 timmar per natt och sen kan jag lätt sova 1-2 rimmar mitt på dagen också 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish