Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka

Innehåller annonslänk

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och ligger i sängen i skrivande stund. Tänkte beta av lite jobb innan jag fortsätter min dag som sjukskriven ;p

Har varit själv med barnen i fyra dagar då mannen har varit iväg och fiskat. Som tur är så var min bästa vän i samma sits så vi flyttade ihop med alla ungar och hade en riktig myshelg som vanligt. Hittade på aktiviteter med våra små varje dag och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har kämpat mig igenom dagarna och varit helt utmattad varje kväll. Men vi har haft det jättebra och barnen har varit så himla glada. Har unnat mig mycket utemat för att slippa laga och kunna lägga 110% fokus på barnen som är tillbaka på pappavecka idag. Kommer att sakna dom så mycket men känns skönt med en lite lugnare vecka med.

Morgongröten är en favoritfrukost just nu. Har sådana cravings på gröt med proteinella!

MAX-middag och mys i solen!

Har hängt på bildmuseet och ätit pannkakor till lunch samt skapat konst i deras bildverkstad.

Mammorna fick varmrökt lax med potatissallad.

Alltid så kärleksfull med sin lillasyster. Är så stolt över min stora kille!

Och inhandling av lördagsgodis fick det bli lagom till kvällen.

Vi har även varit på campingen här i Umeå med, ätit lunch (pannkakor igen till barnens stora lycka, haha), lekt i lekparken och hoppat på dom stora mattorna som dom har där.

Sedan har en hel del tid spenderats ute på baksidan då Umeå har bjudit på både sol och värme. Så härligt!

Bikinisetet hittar ni HÄR.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish