Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God kväll!

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er <3

Vi ska snart göra lite kvällstacos (vilket jag vet att jag kommer att få ångra på grund av illamående och halsbränna – men är så hungrig!) och se lite serie här hemma. Är så trött och vaknade med världens huvudvärk som sakta men säkert gick över under dagen. Fick ett litet kvällsryck och började städa för några timmar sedan och hann med tvätt, bägge toaletterna, hela min sminkväska, dammsugning, vattning av alla växter samt diskmaskinen. Var såååå längesedan jag hade den energin så det gjorde mig lite glad! Älskar ju vanligtvis att städa här hemma.

Nu har jag landat i sängen med datorn och tänkte säga hej till er snabbt. Som ni vet är jag ju fortfarande sjukskriven men har planer på att faktiskt börja tidsinställa som jag nämnde tidigare i veckan. Så att det kommer några inlägg varje dag ändå. Tycker å andra sidan att det är så skönt att slippa stressa över jobbrelaterade saker och bara kunna fokusera på att vila. Jag behöver det.

Ikväll har Jason haft fotbollsträning och vi åkte dit hela familjen. Var supermysigt! Avslutade med en glass på McDonalds och barnen somnade med ett leende på läpparna ikväll. Känns som att vi här i norr verkligen har börjat se slutet av sommaren nu (är redan rätt höstkallt) så vi passar på att njuta så mycket som möjligt av dom sista soliga dagarna och kvällarna som vi får tillsammans.

Mannen spelade fotboll med Jolie på sidan av och sedan gick dom till en lekpark i närheten. Jag satt i gräset och njöt av att se min son ha fotbollsträning. På tal om aktiviteter för barnen så ska Jolie få börja dans snart med. Tror det hade passat henne helt perfekt.

Och här har vi vår vagn! Det blev en Fox istället för en Donkey ändå. Vi vill ju ha ett till barn tätt men man vet aldrig hur livet utspelar sig och jag har hört SÅ mycket bra om just Fox. Har ju noll erfarenhet av den så blir kul att prova. Och får vi en till bebis tätt så får vi skaffa en Donkey då helt enkelt.

Glada små sommarbarn <3 Som inte är så små längre för övrigt. Tänk att jag är mamma till en sjuåring i höst och en femåring i vinter. Galet.

Och kvällens lilla plock från trädgården. Vi planterade smultron för någon månad sedan och det har varit sååå guld värt. Såg dock nu att dom redan börjar dö då sommaren som sagt börjar vara över här uppe i Umeå. Men förhoppningsvis så kommer dom ju tillbaka nästa år.

Önskar er en mysig kväll. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish