Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Inlägget innehåller annonslänk

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er <3

Jag är fortfarande sjukskriven på en viss % och tänker att jag ska börja tidsinställa inlägg till er dom få timmarna om dagen som jag faktiskt får jobba. Så att vi får lite liv i bloggen igen nu efter ett låååångt sommaruppehåll. Har ju inte mått jättebra som ni vet och det är SÅ mycket som har hänt (som ni också vet). Är just nu i vecka 21 och har faktiskt fått en mage nu. Ska börja fota lite veckouppdateringar då det har varit önskat från er + att det är roligt för mig att se tillbaka på också såklart.

Vi är hemkomna från Stockholm och ett så fint bröllop! Idag börjar en barnvecka och jag längtar så mycket efter att få träffa mina små som faktiskt även dom har varit i huvudstaden med sin pappas sida av familjen.

Har huvudvärk, foglossning och är så trött men ska försöka komma upp ur sängen och starta dagen ändå nu. Slänger in några bilder som jag har hunnit gå igenom och redigera här nedanför och fler kommer såklart!

Önskar er en fin dag och start på veckan så länge. Stor kram/G

Vi har ätit massor med god mat på våra två favoritställen i Stockholm! Så gott och lyxigt att passa på när man ändå är där. 

Kollade på så söta bebiskläder och bebisskor. Köpte inga skor men lite bodys och byxor + ett jättegulligt set från Nike. 

Har druckit smoothies varje dag! Älskar detta smoothieställe i MOS. 

Jag och magen! Fick så mycket frågor om denna klänning och ni hittar den HÄR. Den är sjukt mysig och älskar att den inte trycker åt någonstans när man är gravid heller. 

Bodde på fina Villa Lovik på Lidingö och trivdes så bra. Vill redan tillbaka! 

Kommentarer

  1. Lisa

    Första bilden där, på maten, tänkte ”herregud vad har han gjort med sin arm?” innan jag fattade att det var en synvilla. 🤦🏻‍♀️ (mina nya glasögon kommer om en vecka, är tydligt nu att jag behöver dom!) 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish