Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Allt är bra <3

Ni som följer mig på instagram har nog inte missat att allt är bra med mig. Och ingen är tacksammare än jag för det. Fick komma in till en läkare förra torsdagen och gå igenom testresultatet tillsammans. Jag har INTE invasiv cancer. Och koniseringen har gjort att dom har skurit bort precis allt som inte var bra. Är så så så så så tacksam mot livet och lyckligast i världen över att få ha en ”normal” graviditet, föda vaginalt, kunna få fler barn, slippa ta bort min livmoder. TACK livet <3

Något som är lite roligt är att min livmodertapp nu efter operationen är över sex cm vilket tydligen är jättelångt. Den är dock böjd inåt som ett C typ vilket gör att jag aldrig känner av den. Barnmorskan blev helt chockad när vi mätte den med vaginalt ultraljud för att se hur mycket av tappen som finns kvar nu, haha. Men det var ju bra iallafall. Detta kan resultera i att jag slipper gå på kontroller hela graviditeten. Ska dit en gång till i vecka 22 men mest troligt så är jag ”klar” efter det fram tills att bandet runt min tapp ska tas bort. Jag kan leva på i princip som vanligt med mitt cerklage (som det heter) och det känns så skönt! Trodde att jag skulle bli sängliggandes resten av graviditeten. Men nej.. Jag kommer få göra allt som vanligt. Allt detta fick verkligen bästa möjliga utgång och jag är bara.. glad! Jättejättejätteglad.

Just nu befinner jag och mannen oss i Stockholm. Idag och imorgon står lite jobb på schemat och på lördag så ska vi på bröllop. Så mysigt! Jag har också ett tandläkarbesök inbokat då jag på grund av allt illamående inte har kunnat ha min tandställning i munnen över huvud taget. Hade jag inte varit gravid så hade jag varit klar med allt detta för längesedan, haha. Men ibland kommer livet emellan!

Jag vill i detta inlägg passa på att tacka er för er omtanke, värme och kärlek. Gud vad ni är fina! Är helt chockad över hur mycket man kan känna för människor enbart via sociala medier men jag älskar er SÅ mycket. Ni är så snälla och verkligen genuint snälla. TACK för allt. Jag trodde aldrig att detta skulle få en så bra utgång och det känns som att det verkligen har gått bäst för mig när det lika gärna hade kunnat gå sämst med. Det känns fint att få dela högt och lågt, motgångar och framgångar här inne. Livet är verkligen en berg och dalbana och jag bjuder gladeligen med er på min. Det är en ära att ni vill följa mig! Stor kram/G

Mannens bästa vän kom med min favoritchoklad och blommor direkt han fick veta att allt var bra med mig. Så fint!

Kommentarer

  1. Rebecca

    Helt underbart att höra att allt gick bra för er❤️ Hoppas att resterande del av graviditeten blir komplikationsfri! Jag är bara lite nyfiken på om du har tagit någon vaccindos mot covid innan ditt besked? Hör så himla många som blir drabbade av cancer, eller att deras vilande cancer tagit ny fart efter några doser vaccin. Många med cellförändringar också.

  2. Emma

    Så glad att läsa att allt ser bra ut ❤️
    Blev så orolig för din skull när du skrev om det första gången.
    Kan inte ens föreställa mig hur det skulle ha varit om jag fått ett sådant besked under någon av mina graviditeter.
    Så SÅ glad för din skull att du nu fått ett bra besked samtidigt så jobbigt att du behövde gå igenom allt detta och den ovissheten.

  3. Johanna

    Så skönt att läsa att det har kommit ett lättande besked. Du är så värd att få må bra resten av graviditeten 💖

  4. Penny

    Vad glad jag blir att läsa att du mår bra, ta hand om er nu 🤗. En liten fråga kommer du få strålning nu så allt säkert är borta eller räknas det inte som du har haft cancer nu? Känner att min fråga låter något orespektfult men menar verkligen inte det så. Bara okunnig och frågar därför. Min mamma hade bröstcancer som de opererade bort 2 knölar sen fick hon strålning därefter.

    1. Maria

      Min gissning är att att det räknas som att hon Har Haft cancer men att den bara satt lokalt. Genom att de opererade bort det området så försvann all cancer. Så underbart!
      Hoppas att det gick bra för din mamma!
      Jag behandlas för cancer i sköldkörteln. Först opererade de bort cancersidan och sedan den andra. Sedan en omgång radioaktiv jodstrålning för säkerhets skull. Min var inte heller spridd tack och lov. Allas cancerresa ser så olika ut. Kram till båda

      1. Penny

        Tack för svaret.
        Ja min mamma mår bra och det är 20 år sen nu aldrig haft något återfall💖.
        Hoppas allt ska gå bra för dig med.
        Kram

  5. Lisen

    Men wow så kul, har väntat på en sån här uppdatering. Så glad för din skull!
    Extra kul att läsa nu också när du är något före mig i din graviditet!
    Stor kram 💗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish