Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej på er och hoppas allt är bra med er <3

Jag mår okej men har varit på läkarbesök nu på slutet i vanlig ordning för att lämna prover osv. Är så trött på det och vill bara ha lugn och ro och må bra! Men gissar på att det får vänta fram tills efter graviditetens slut =)

Vi är barnfria och jag har vilat MASSOR denna vecka. Känns så skönt och välbehövligt. Är verkligen inte ofta i mitt liv som jag har kunnat ligga i sängen med gott samvete var och varannan dag. Men det behövs och det känns fint att lyssna till sin kropp för en gångs skull. Har ju blivit bättre och bättre på det med åren. Det är därför uppdateringen på mina sociala kanaler suger med. För att jag faktiskt är sjukskriven och unnar mig att få vara det under en period.

Nästa vecka blir jag ensam med barnen och mannen ska iväg och fiska. Tanken var att han skulle åka när jag är barnfri men då han åker med min vän Toves sambo så flyttar jag och Tove ihop istället och tar hand om alla våra små tillsammans. Vi gjorde samma sak förra året och det har varit supermysig och otroligt kul för barnen. Dom har ju vuxit upp tillsammans och älskar att umgås nära, sova över osv. Blir faktiskt hela två veckor denna sommar som blir såhär och båda veckorna blir nu i juli. Är peppad men hade varit gladare om jag inte var preggo. Mina dagar är ju verkligen så upp och ner och mår bättre vissa dagar och sämre andra. Men vi får hålla tummäarna för att jag får två bra veckor! Och att vi får fint väder så att dom små kan vara ute och leka massor.

Lite bilder från senaste tiden: 

Fina blommor =) Älskar kvistrosor! Tycker dom är så gulliga.

Gröt är verkligen alltid en favoritfrulle. Med mandelsmör, proteinella, blåbär och kanel.

Har slängt massor med återvinning! Alltid skönt att ha det gjort.

Ätit god lunch I parken med mannen! Jag har cravings på denna mat! Det är veganska vårrullar med sååå god sås, risnudlar, grönsaker och koriander. Vill ha detta varje dag så får verkligen lägga band på mig och försöka äta hemma med, haha.

Igår köpte vi ett nytt tält och i butiken såg vi även dessa såååå söta ryggsäckar. En sådan blir ju ett måste till vår blivande frilufts/fiske-bebbe sen, haha.

Fyllt på mina favoritläppfärger då alla tog slut samtidigt. Till min stora glädje fanns alla i butik! Dom brukar inte göra det.

Hade mannens vän över en kväll och grillade! Jag blev dock jäääättedålig efteråt och fick gå och lägga mig i sängen resten av kvällen.

Gjorde en enklare potatissallad med denna dressingmix. Vill antingen ha en fräschare potatissallad med en krämig sås eller en krämig, god potatissallad =) Men det beror ju helt på vad man ska äta till!

Vi har även inhandlat en golvmopp!En enklare variant bara. Det var på tiden. Så nu ska det skuras.

Igår fixade vi lite ärenden, åt sallad med varmrökt lax till lunch och sedan spenderade jag kvällen i sängen som vanligt när illamåendet slog till som värst.

Blev så sugen på bananpannkakor för ett par dagar sedan så mixade lite glutenfria havregryn med en skvätt iKaffe, två bananer, fyra ägg, vaniljpulver och lite kanel. Åt med varma blåbär, agavesirap och naturell kvarg.

Och tidigare i veckan så var mannen iväg och fiskade med Jason, hans pappa, Toves sambo och deras son. Dom fick fiska på ett speciellt ställe via en av mannens kontakter som hade bäckröding. Barnen var så glada!

Något annat som äts här hemma ofta är äggröra med västerbottensost och creme fraiche + stekta grönsaker. Perfekt när man vaknar sent och vill ha något mer matigt.

Och hur det går med träningen? Jaa hörni.. Det går skitdåligt! Mår ju som jag mår så får till ett litet pass här och där. Och när jag väl får till ett så kan jag inte ta i särskilt mycket på grund av bristande kraft och energi i kroppen. Älskar att man kan köpa proteinsmoothie på vårt gym!

Och lite mer cravings då. Jag har världens sug på aloevera-dryck ibland. Just denna naturella utan andra smaker. Såå god!

Vi fick låna Jason en sväng denna vecka för klippning med så mannen tog med honom till sin frisör. Han blev sååå glad över sin nya frippa.

Och graviditeten rullar på som vanligt! Ibland har jag ingen mage alls och ibland putar den ut lite. Är i vecka 16 just nu och har ställt in alla graviditetsappar efter våra ultraljud nu då dom har visat 3-4 dagar ”fel” jämfört med det vi själva räknade ut med ägglossning och beräknad mens. Förstår verkligen varför dessa veckor kallas för ”spökveckor” för har man inga problem med illamående eller liknande så känner man sig ju inte särskilt gravid. För mig är det trötthet, illamående och lite annat som gör att graviditeten faktiskt visar att den fortfarande finns. Men hade jag mått helt bra nu så hade det varken synts eller känts. Känns så overkligt att det ligger en liten minibebis i min mage just nu. 

Puss och kram och ha en fin eftermiddag! /G

Kommentarer

  1. Jenny

    Var åt du salladen med varmrökt lax? Tycker det är svårt att hitta bra sallader i Umeå så vill gärna ha tips.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish